Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Romokban a gazdaság Amerikában, ők mégis a migránsokat simogatják és a magyarokat támadják

888.hu

2021.10.30. 19:59

Az időnként hülyeséget beszélő, a kutyáknál pitiző Márki-Zay Péterrel ugyanúgy kesztyűs kézzel bánik a nyugati médiumok, ahogy Joe Biden teszi a migránsokkal.

 

Ma írtunk arról, hogy Joe Biden fejenként félmillió dollárt hajlandó adni azon migránsoknak, akiket 2018-ban a zéró tolerancia értelmében nem engedtek be az államokba. Az Egyesült Államok Vám- és Határőrsége (CBP) által közzétett adatok szerint a határőrség hozzávetőleg 1,66 millió migránst tartóztatott le, akik a 2021-es pénzügyi évben illegálisan léptek be Mexikóból az Egyesült Államok területére.

A határátlépések száma az elmúlt években kétszer haladta meg az évi 1,6 milliót, 1986-ban és 2000-ben”

– számolt be a The Wall Street Journal a múlt héten. 2019-ben, amikor a Trump-kormány idején a határátlépések tetőztek, a határőrség mindössze 850 ezer személyt tartóztatott le.

Ha ehhez hozzávesszük, hogy az amerikaiak már Joe Bident és a demokratákat okolják a romló gazdasági helyzetért, feltételeznénk hogy szükségesnek érzik a saját dolgaikkal foglalkozni, hiszen lenne mit helyrehozni.

Ennek ellenére azt tapasztaljuk, hogy ideológiai különbözőség okán folyamatosan támadják Magyarországot. Jól látható, hogy mindent igyekeznek megtenni, hogy a balliberális ellenzék éppen aktuális kiválasztottját minden eszközzel megsegítsék a kampányában. Eleinte ez a személy Karácsony Gergely volt, mostanra pedig Márki-Zay Péter.

A Financial Times és a CNN alkotják majd a Márki-Zay által többször emlegetett hetedik pártot a baloldali koalícióban? Joggal merül fel a kérdés, hiszen a haladó Nyugat fényes csillagai, a független-objektív újságírás koronázatlan királyai olyan szemérmetlenül állnak be a magyar baloldal mögé, amilyen propagandával a ’60-as évek óta nem találkoztunk.

– írta cikkében Szűcs Gábor.

Zsigmond Barna Pál országgyűlési képviselő arról írt, hogy a baloldal új üdvöskéjével a Kolozsvári Rádió készített interjút, amelyben szokás szerint hetet-havat összehordott és ismét hülyeségeket beszélt.

Nehezen tudja feldolgozni, hogy az erdélyiek kikosarazták, mert felismerték a bunda alatt a farkast.”

A teljes cikket ITT lehet megtekinteni.

Horváth K. József szintén arra hívta fel a figyelmet írásával, hogy a napokban már pitizni kezdett Márki-Zay a Kétfarkú Kutyapártnál, hogy ne induljanak el a jövő évi országgyűlés választáson. Úgy fogalmazott: „Márki-Zay tehát lebukott, mert korrumpálni akarta a Kutyapártot a hatalomért.” Hozzátette:

Így dolgozik tehát a „tiszták szövetségének” első embere, aki nem is olyan régen még kétharmados ellenzéki győzelemről ábrándozott.”

 

Mindenesetre Magyarország igyekszik jó viszonyt ápolni az Egyesült Államokkal. Orbán Balázs, a Miniszterelnökség stratégiai és parlamenti államtitkára részt vett Washingtonban az angol nyelvre lefordított könyvének bemutatóján, ahol kijelentette, hogy az elmúlt 11 évben

nagyon intenzív párbeszéd és nagyon intenzív együttműködés zajlik Magyarország és az Egyesült Államok között.

Hozzátette, hogy az amerikai-magyar kapcsolatokkal „nincs semmi gond”, a két ország egymás szövetségese.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére