Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros-szervezetek perlik a Fehér Házat, csak úgy hullottak ma az aranyak Tokióban

888.hu

2021.08.03. 20:00

A mai nap legfontosabb hírei, csak neked, csak most!

Soros-szervezetek perlik a Fehér Házat, amiért kitoloncolják a migránsokat.

Soros György kitartottjainak nem tetszik, hogy a Biden-adminisztráció betartja a törvényeket, és kitoloncolja a migránsokat. Ezért perre mennek.
Az Egyesült Államokban létezik egy olyan törvény (Title 42), amelynek értelmében kitoloncolhatják azokat a migránsokat, akik olyan országból érkeznek, ahol fertőző betegségek vannak jelen. Jelen esetben a Covid-19-ről van szó. Tavaly Donald Trumpék is erre a törvényre hivatkozva kezelték az illegális bevándorlást.

Csakhogy vannak olyan szervezetek, amelyeknek nem tetszik ez a hozzáállás.

Ilyen szervezet az American Civil Liberties Union (ACLU) is.

Az NGO többedmagával egy hónapnyi szüneteltetés után folytatni kívánja a Fehér Ház elleni peres eljárását, ugyanis nem tetszik nekik, hogy a Biden-adminisztráció használja a 42-es cikkelyt a kitoloncolásokra.

Egyértelmű, hogy a 42-es cikkelyt nem szüntetik meg, ezért azonnali hatállyal intézkedünk”

jelentette ki Lee Gelernt, az ACLU bevándorlással foglalkozó projektjének igazgatóhelyettese.

 

Míg Sorosék ámokfutása csak kelti a zavart az USA-ban, addig a világ másik felén tovább folyik az olimpia. Honfitársaink pedig a mai napon brilliánsan teljesítettek.

A világ- és Európa-bajnoki cím mellett Kopasz Bálint mostantól az olimpiai bajnoki cím védője is, miután nagyszerű versenyzéssel megnyerte a kajak egyesek 1000 méteres versenyét, honfitársa, Varga Ádám előtt érve a célba.

Amit Bálint ma produkált, az az utóbbi négy év munkájának gyümölcse. Ő az, aki ezt a legjobban megérdemelte. Mindent megtett azért, hogy ma itt olimpiai bajnok legyen, és mindent beáldozott. Ha nem az ő nyakába akasztották volna ezt az aranyérmet, akkor rossz helyre került volna. Egy olyan sportember, aki példakép lehet mindenki számára”

– fogalmazott az MTI-nek Hüttner Csaba, aki elárulta, hogy most igyekszik beváltani egy korábbi ígéretét.

A kajakosok után nem sokkal a vitorlázóknál is csodát láthattunk.

A finndingiben szereplő Berecz Zsombor ezüstérmet szerzett kedden a tokiói olimpián. Ez a magyar vitorlázás második ötkarikás medálja, az elsőt a Detre testvérek szerezték, akik az 1980-as, moszkvai játékokon a harmadik helyen végeztek repülőhollandiban.

Berecz Zsombor ezüstje után még igazán magunkhoz sem térhettünk, máris tovább növelte az eufóriát, ami a birkózószőnyegen történt.
Lőrincz Tamás olimpiai bajnok lett a kötöttfogású birkózók 77 kilogrammos kategóriájában, miután a keddi döntőben 2-1-re legyőzte a kirgiz Akzsol Mahmudovot. A BHSE 34 éves versenyzője sikerével megkoronázta pályafutását, mert egy világ- és négy Európa-bajnoki cím után a még hiányzó olimpiai aranyérmet is begyűjtötte. Kilenc éve a londoni játékokon – még 66 kilósként – második lett.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére