Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Így lézengtek a „tömegek” az előválasztáson

Kozma Zsuzsanna

2019.06.26. 14:08

Képeken mutatjuk be az ellenzék előválasztását, amelyet mi inkább a nevén nevezünk. Lássuk az ellenzék újabb cicaharcát!

Véget ért az előválasztásnak aposztrofált újabb cicaharc, amely azt hivatott eldönteni, ki lehet a „kihívója” Tarlós István főpolgármesternek. Képgalériával búcsúzunk ettől a kezdeményezéstől, ami majdnem fél éven át szórakoztatta a nagyközönséget.

Fotó: Kozma Zsuzsi

Fotó: Kozma Zsuzsi

Ez alatt az idő alatt az első fordulót év elején tartották, Karácsony Gergely „elsöprő” győzelmet aratott, a maga 27 598 szavazatával verte meg az MSZP-s Horváth Csabát.

Fotó: Kozma Zsuzsi

Fotó: Kozma Zsuzsi

Majd ezután sorra jöttek a versenyzők, először Puzsér Róbert ellenzéki celeb lépett a porondra (aztán hol kiszállt, hol újra belépett), majd az EP-választási eredmények után hirtelen színre lépett Kerpel-Fronius Gábor, később pedig Gyurcsány támogatásával Kálmán Olga is.

Fotó: Kozma Zsuzsi

Fotó: Kozma Zsuzsi

Fotó: Kozma Zsuzsi

 

Fotó: Kozma Zsuzsi

Egyes sajtóértesülések szerint 62 000 ember vett részt az előválasztáson, amelyet az ellenzék bár sikerként könyvelt el, ugyanakkor, mint halkan megjegyeztük korábban, egy 1,7 milliós városban ez inkább siralmasnak tekinthető.

Fotó: Kozma Zsuzsi

Fotó: Kozma Zsuzsi

Az előválasztás eredményei este várhatóak. Mi már tűkön ülünk.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére