Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Miben, mivel és hogyan segíthetünk a mozgáskorlátozott,sérült embereknek?

(X)

2021.07.01. 18:48

(X)

„Leugrom a piacra eperért, ott mindig finomabb, mint a szupermarketben!”, „Folyik a csap, csak egy új tömítés kell bele, elmegyek a szanitereshez, ott biztos van!” vagy „Elfogyott a cigarettám, bemegyek a dohányboltba, veszek egy dobozzal!”

Három apró tevékenység, ami egy egészséges ember számára semmi gondot nem okoz, ám számos embertársunknak a koruk vagy az egészségügyi állapotuk miatt nehezen vagy egyáltalán nem kivitelezhetőek. Manapság az online rendelés és a házhozszállítás elterjedése miatt, sokkal könnyebb helyzetben vannak azok az idősek és mozgássérültek, akiknek a mindennapi vásárlások elvégzése komoly nehézségbe ütközik, hiszen a nagy áruházláncokból meg tudják rendelni az alapvető élelmiszereket és a tisztálkodási szereket és a legtöbb műszaki cikket, bútort, könyvet forgalmazó üzlet kínál házhozszállítási lehetőségeket.

Azonban vannak olyan esetek, amikor a kívánt termékeket csak személyesen lehet megvásárolni vagy átvenni – tipikus példája ennek a termelői piac, a dohányáru, a gyógyszerek vagy gyógyászati segédeszközök vagy egyes törékenyebb árucikkek. Jobb esetben az idősek vagy mozgássérültek kapnak a rokonoktól, szomszédoktól, barátoktól vagy az önkormányzattól segítséget, de sajnos előfordul, hogy valami sürgősebben kell, és épp nem elérhető senki, aki segíteni tudna vagy rosszabb esetben egyáltalán nincs segítő.

A Qjob portál ezt a piaci rést is megpróbálja orvosolni, mivel összeköti az idős vagy sérült embereket a környéken elérhető futárokkal, akik az apróbb kis vásárlásokat el tudják intézni és az adott időre ki tudják szállítani az igényelt árut. Természetesen lehetőség van érintésmentes kiszállításra is, hisz a fizetést a felületen a kockázatmentes üzlet funkcióval megteheti, ami biztosítja azt, hogy a futár nem fog eltűnni a pénzünkkel.

Egy futár megbízása sok esetben sokkal rugalmasabb, hisz megbízóként megszabhatjuk a házhoz szállítás pontos helyét és időpontját, valamint megszűnik az a kellemetlen érzés, hogy folyamatosan szívességeket kérünk rokonainktól, barátainktól, ezaltál megmarad az önállóság érzése. Ehhez mindössze csak egy hirdetést kell feladni a qjob.hu és garantáltan olyan futárok jelentkeznek, akik rövid időn belül képesek vállalni a házhozszállítást, legyen szó akár olyan apróságokról, mint gyógyszerek, cigaretta vagy akár egy háromajtós szekrényről. Sőt akár kisállataink vagy saját magunk szállítására is találhatunk fuvart – előbbit kevés futárcég vállalja, utóbbi esetén meg kedvezőbb árajánlatot kaphatunk egy taxitársasághoz viszonyítva.

Természetesen a szakemberkereső portálon nem csak idősek vagy sérültek kereshetnek futárt, futárszolgálattal egészségesként is rengeteg időt és energiát spórolhatunk meg, főleg, ha nem rendelkezünk autóval és az üzlet sem vállal házhozszállítást a lakcímünkre. Tehát nincs más dolgunk, mint feladni egy hirdetést az árucikk megnevezésével, a szállítás helyével és a teljesítés végdátumával és kiválasztani a legjobbat a beérkező ajánlatok közül!

(X)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére