Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem minden arany, ami fénylik

Horváth József György

2018.06.05. 18:33

Nem mindenki magyar jobboldali, aki magyarnak és jobboldalinak gondolja magát. Különösen akkor nem, amikor a haladás és a modernség hagymázas eszméje mögé bújva liberális propagandát tol.

Aggályos jel N.G.O. olvasói véleményében, ahogyan N. Horváth Zsófiát leértékeli : „A Magyar Idők hasábjain megjelent egy írás, amelyet egy olyan közíró jegyez, akiről az interneten semmilyen információ nincsen."

Mint ahogyan azokról a milliókról sincsen, akik a jobboldali Orbánt a kétharmadhoz segítették. Annál jobban oda kellene figyelni azok véleményére, akik a csendes többséghez tartozva néha-néha felemelik szavukat egy jelenség kapcsán.

Második aggasztó jel az olvasónál, hogy sajnálatosan meg se értette, miről is írt N. Horváth Zsófia. Ugyanis nem a buzilobbiért aggódik. Sokkal inkább a buzilobbi agresszív megnyilvánulásai miatt, és nem nyelvtani szőrszálhasogatásról van szó.

Miért is szólalt meg a kérdésben az olvasó ? Mert nyilvánvalóan érintett a témában. Ám érintettségét rejtegetve a haladás ideáját tolja maga előtt, mintha bármiféle haladás lenne abban, ahogyan a buzilobbi nyomul, és hangosan ordítva propaganda lehetőséget követel és szerez.

Figyelemelterelő hadműveletként nem létező ellentéteket vizionál a 20. és a 21. század jobboldaliságáról és konzervativizmusáról, mintha ezek fundamentuma nem az ember több ezeréves törekvése lenne, hogy teljes és tökéletes életet éljen, hogy Istenhez visszataláljon.

A legalapvetőbb emberi értékek és célok nem változnak egyik évszázadról a másikra, ezek az értékek egyértelműen a legjobb emberi tudás szerint az életet támogatják, és ahogyan a tudásunk az életről növekszik, úgy szilárdulnak meg egyre jobban a jobboldali konzervatív értékrendszer alapjai. Mint ahogyan mára meggyőződhettünk arról is, hogy a globalizmus, kozmopolitizmus, a baloldaliság, a liberalizmus, a mammonizmus, a hedonizmus látszólagos értékei mélységesen életellenesek.

Az LMBTQ-problémához való viszony indikátorértékű, aki ezeket a jelenségeket haladónak, progresszívnek tünteti fel, az nem modern és fiatalos jobboldali, hanem csak magát jobboldalinak hazudó befurakodott liberális.

Ilyen módon igaz tehát N.G.O. olvasói észrevétele : „Két különböző felfogásról, két merőben más elképzelésről, két világnézetről ... van szó."

Ezt a cikket egy olvasónk írta. Amennyiben Te is kedvet kaptál, várjuk írásodat a [email protected] címre. A további részletekről itt olvashatsz.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére