Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
7:59
 

Este 7:59

Sümeghi Lóránt

2017.05.15. 19:58

Orbán Viktor rekordot döntött; Gulyás Márton nem áll szóba a 888-cal; Migránspárti aktivista az Eurovízió nyertese. Ezek a nap legfontosabb hírei.
Orbán Viktor rekordot döntött

Még soha ennyien nem szavaztak volna a miniszterelnökre. Ugyanis a teljes felnőtt népesség 44 százaléka ismét Orbán Viktort választaná miniszterelnöknek. A kormányfő újrázását többen támogatják, mint ahányan a szóba jöhető jelölteket együttesen – derül ki a Nézőpont Intézet közvélemény-kutatásából. A miniszterelnök-jelölti versenyben tehát Orbán Viktor 44 százalékos eredményével szemben Vona Gábor 11, Szél Bernadett 8, Gyurcsány Ferenc 6, Botka László 5, Fodor Gábor pedig 2 százalékon áll a teljes felnőtt népességet nézve.

Gulyás Márton nem áll szóba a 888-cal

A balliberális Soros-provokátor, Gulyás Márton nem volt hajlandó válaszolni a 888.hu és az Echo TV kérdéseire, miközben a párbeszéd fontosságáról papolt Bayer Zsolttal való kávézásakor. Gulyás Márton az utcára kiérkezve előre leszögezte, hogy nem nyilatkozik a jobboldali médiumoknak. "Addig nem lesz nyilatkozat senki másnak sem” – jelentette ki a munkanélküli provokátor, aki kollégánkkal kezet sem akart fogni, miután megkérdeztük, hogy ezt érti-e sajtószabadság alatt.

Migránspárti aktivista az Eurovízió nyertese

Mint ismert, egy portugál migránssimogató aktivista nyerte az Eurovíziós Dalfesztivált. A 27 éves Salvador Sobral szerelmi balladájával, az Amar Pelos Dois című dallal nyerte meg a versenyt, amelyet húga írt. Sobral korábban azzal vonta magára a közfigyelmet, hogy az elődöntősök számára meghirdetett sajtótájékoztatón egy "S.O.S Refugees" feliratú pólóban jelent megl. Elmondása szerint ezzel egy humanitárius üzenetet szeretett volna küldeni. Az énekes szerint ugyanis túl sok bürokratikus akadályt kell legyőzniük a migránsoknak, hogy menedéket kapjanak.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

7:59
 
MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére