Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az LMP és Szél Bernadett is bebizonyította, hogy Soros zsebében van

Vincze Viktor Attila

2018.01.26. 11:08

A nemzetbiztonsági bizottságban történtek két dolgot is bizonyítottak - mondta Németh Szilárd, a nemzetbiztonsági bizottság fideszes tagja az M1 reggeli mûsorában. A Fidesz alelnöke szerint bizonyítást nyert, hogy az LMP és Szél Bernadett is teljesen Soros zsebében van. Az MSZP pedig politikai provokációra használta fel a nemzetbiztonsági bizottságot.

Szél Bernadett, az LMP társelnöke és pártja köztudottan a "Soros-terv" mellett van – közölte Németh Szilárd, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának fideszes alelnöke a közszolgálati televízió M1-es csatornáján.

A politikus szerint a tények azt erősítik meg, hogy az LMP és személy szerint Szél Bernadett is Soros hálózatának a része.

Azt hiszem minden egy irányba mutat. Abba az irányba, hogy az LMP a Soros-tervet akarja végrehajtani, a politikusai pedig mind Soros zsebében vannak. Szél Bernadett például a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület programvezetője volt, de ezt a tényt viszont elhallgatta a parlamenti önéletrajzában."

– mondta a Fidesz alelnöke. 

Németh Szilárd értékelése szerint ezeknek a tényeknek az ismeretében jogosan lehet azt  mondani, hogy Szél Bernadett jelenléte a nemzetbiztonsági bizottság azon ülésén, ahol éppen a Stop Soros elnevezésű törvénycsomagot is tárgyalják, nemzetbiztonsági kockázatot jelent.

Németh Szilárd szerint egyértelmű provokáció, hogy a bizottság szocialista elnöke, Molnár Zsolt levélben kér Soros Györgytől tájékoztatást az úgynevezett Soros-tervről. A Fidesz alelnöke úgy vélte, hogy ezzel a szocialisták egyértelműen bebizonyították, hogy az Országgyűlés egyik legfontosabb bizottságában idegen érdekeket szolgálnak a magyar helyett.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére