Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: nemzetbiztonsági bizottság

Szijjártó: Felgyorsultak az új világrend kialakulásának irányába mutató változások

A koronavírus-járvány hatására felgyorsultak azok a változások, amelyek egy új világrend kialakulásának irányába mutatnak – hangsúlyozta a külgazdasági és külügyminiszter az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának szerdai ülésén.

Magyarországra is veszélyt jelent a Törökország felől megindult migránsáradat

Ezt az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának fideszes alelnöke jelentette ki a testület zárt ülése után.

"Demeter Márta nemzetbiztonsági kockázatot jelent"

Az LMP-s Demeter Márta tettével bebizonyította, hogy katonai és nemzetbiztonsági kockázatot jelent - jelentette ki a Honvédelmi Minisztérium (HM) parlamenti államtitkára csütörtökön újságíróknak Budapesten.

Szél Bernadett bizalmas információkat akart kiszivárogtatni

Nemzetbiztonsági bizottsági tagságával visszaélve próbált bizalmas információkat kikérni a Soros-tervrõl és a Soros-hálózatról az Alkotmányvédelmi Hivataltól az LMP-s Szél Bernadett - nyilatkozta Németh Szilárd csütörtökön a sajtónak.

Az LMP és Szél Bernadett is bebizonyította, hogy Soros zsebében van

A nemzetbiztonsági bizottságban történtek két dolgot is bizonyítottak - mondta Németh Szilárd, a nemzetbiztonsági bizottság fideszes tagja az M1 reggeli mûsorában. A Fidesz alelnöke szerint bizonyítást nyert, hogy az LMP és Szél Bernadett is teljesen Soros zsebében van. Az MSZP pedig politikai provokációra használta fel a nemzetbiztonsági bizottságot.

Szél Bernadett nem képviselhette gazdája érdekeit a nemzetbiztonsági bizottságban

Korábbi ígéretüket betartva kivonultak a kormánypárti képviselõk az Országgyûlés nemzetbiztonsági bizottságának az ellenzék által csütörtök reggelre összehívott rendkívüli ülésérõl, így a testület határozatképtelen volt.

Demeter Márta azt hiszi, hogy kizárták egy bizottság ülésérõl, pedig annak nem is a tagja

Az LMP volt szoci képviselõnõje, Demeter Márta gondolt egy merészet, és telekürtölte a ballib sajtót azzal a hazugsággal, hogy õt felháborító módon kizárták a nemzetbiztonsági bizottság ülésérõl. Ezzel szemben viszont az az igazság, hogy azért nem vehetett részt a bizottság zárt ülésén, mert azon a minõsített adatok miatt csak a bizottság tagjai - köztük az LMP-s Szél Bernadett - lehetnek jelen.

A nemzetbiztonsági bizottság vizsgálhatja ki Vona és a Jobbik kapcsolatait a neonácikkal

Elképzelhetõ, hogy Vona Gábornak az Országgyûlés nemzetbiztonsági bizottsága elõtt kell számot adnia arról, hogy egy horvát neonáci politikussal és annak pártjával mûködik együtt. Mint korábban írtuk, Vona Gábor és a Jobbik nemzetközi együttmûködésbe kezdett Frano Cirkóval, a kétes hírû horvát neonáci politikussal.

A nemzetbiztonsági bizottság elé kerülhet az "etikus hekker" és a T-Systems ügye

A hatósági, vállalati vizsgálatok lezárulta után az Országgyûlés nemzetbiztonsági bizottsága is naprendjére tûzheti a jegyrendszer ügyének témáját - tudta meg a Magyar Idõk.

A Soros-média álhíreit tárgyalná a MSZP és a Jobbik

Az Országgyûlés nemzetbiztonsági bizottságának hétfõre összehívott ülésén a "napirendi rágalmak" a Soros-hálózat hazugságkampányán alapulnak - mondta Németh Szilárd, a bizottság alelnöke.

Vissza az oldal tetejére