Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Macron jót szórakozott a nemzeti konzultáción

Nagy Gábor

2018.02.24. 12:30

A francia elnök, Emmanuel Macron megpróbált jópofa lenni - azonban ez sem jött össze neki.
BRÜSSZEL, 12:30

A francia elnök, Emmanuel Macron megpróbált jópofa lenni - azonban ez sem jött össze neki.

Szegény Macronnak nemcsak a népszerűtlenséggel (a franciák 55 százaléka elégedetlen az elnök teljesítményével), de még az ötlettelenséggel is meg kell küzdenie.

Igaz, már a kampányban belengette, de most tényleg csinálhat egy összeurópai konzultációt, hogy "hallassa az európai emberek hangját". Hogy honnan szedte a konzultáció ötletét? Ezt rátok bízzuk!

 

Mindenesetre pénteken jót szórakozott a francia elnök a magyarországi nemzeti konzultáción.

Történt ugyanis, hogy a pénteki sajtótájékoztatóján Emmanuel Macron felhozta a témát, és sajtóinformációk szerint már idén áprilisban elindítaná a kezdeményezését, amihez több tagállam is csatlakozott már. Azonban a francia elnök úgy fogalmazott:

"Az egyetlen ország, amelyik nem fog benne részt venni, az Magyarország", kicsivel később mosolyogva hozzátette: "Ez bizonyára meglepi önöket".

Emlékeztetve Macront: a legutóbbi, Soros-tervről szóló nemzeti konzultáción több mint kétmillió ember mondott nemet azon európai politikára, amely az illegális bevándorlást, a migránsokat ráerőltetné a tagállamokra. Tehát egy alapvetően pártokon átívelő, összeurópai témában mondtak markáns véleményt a magyarok. A 2016-os kvótaellenes népszavazás részvételi adait pedig már ide sem merjük írni.

 

Egyébként, amiről a nyugati sajtó nem igazán szeret beszámolni, az az, hogy a francia elnök egy másik "konzultációt" is tervez a közeljövőben. Ennek a következő lenne a címe:

Az alapok letétele az iszlám franciaországi megszervezésére."

Macron tervére ráerősíthetnek azok a felmérések is, melyek azt mutatják, hogy a franciáknál javult az iszlám megítélése, sőt, sokan úgy vélik, hogy az

iszlám vallás összeegyeztethető a demokrácia értékeivel.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére