Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az ENSZ fajelméletébõl nem kérnek a normális európaiak

888.hu

2018.03.08. 12:28

A világ legnagyobb sóhivatalának egyik bürokratája, név és rang szerint: Zeid Raad al-Husszein emberi jogi fõbiztos teljes mellszélességgel kiáll az ENSZ 21. századi fajelemélete mellett.

Az ENSZ emberi jogi főbiztosa szerint a magyar kormányfő rasszista, mert “nem támogatja, hogy a színünk keveredjen másokéval”. A formális logika szabályai szerint ebből az következik, hogy az ENSZ támogatja a "színek keveredését". Bármit is jelentsen ez.

Jó, az tényleg nem meglepő, hogy az ENSZ mindenféle furcsaságnak a kezdeményezője, de nézzük meg, hogy a kontinens normálisabb felében, Közép-Európában az emberek mit gondolnak az ENSZ fajkeveredős tervéről. 

Gondolom, újat nem árulunk el azzal, ha azt mondjuk, hogy a legutóbbi ilyen felmérés eredménye szerint a kelet-közép-európai lakosság elsöprő többsége a magyar álláspontot támogatja.

A muszlim politikus tervét a kelet-európai lakosság többsége elutasítja. Mindez az Eurobarometer egy korábbi közvélemény-kutatásában is olvasható, amelyben a fajkeveredés gondolatát vizsgálták.

A kutatás szerint Szlovákiában és a Cseh Köztársaságban a lakosság 71-80%-a elfogadhatatlannak tartaná, ha gyermeke egy “fekete személlyel” élne párkapcsolatban. Ugyanez az arány a balti országokra, Romániára és Magyarországra vonatkozóan 51-60 százalék.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére