Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
7:59
 

Reggel 7:59

Sümeghi Lóránt

2018.03.15. 07:59

Ezek a nap legfontosabb hírei!
A magyarok többsége szerint a migráció miatt fog nőni a bűnözés Európában

A Századvég reprezentatív kutatásából kiderült, hogy a lakosság jelentős többsége (83 százaléka) hallott a múlt heti bécsi késelésről, amelyhez kapcsolódva a kutatást készítették. A válaszadók döntő többsége pesszimista Európa biztonságát illetően: a megkérdezettek 52 százaléka úgy gondolja, hogy 2018-ban egyre több olyan bűncselekmény lesz, amelyek hátterében migránsok állnak. A válaszadók 26 százaléka nem vár változást e tekintetben, és kevesebb mint 20 százalékuk látja optimistán a helyzetet.

Salvini: Olaszország nem válhat menekülttáborrá

Olaszország a kormányváltás nyomán az EU tagja marad, de irányváltásra van szükség egyebek között az európai migrációs politikában, mivel Itália nem válhat menekülttáborrá – mondta Matteo Salvini, az Északi Liga vezetője szerdán Rómában. Hangsúlyozta, hogy a március 4-i választásokon a legtöbb szavazatot (több mint 37 százalékot) szerzett jobbközép vezetőjeként a kormányfői székbe készül. Hozzátette, egyedül a választásokon vesztes balközép Demokrata Párttal (PD) nem akar együtt kormányozni. "Minden más elképzelhető" – jelentette ki arra utalva, hogy nem zárja ki a legerősebb párttal, az Öt Csillag Mozgalommal (M5S) való koalíciót.

Az Amnesty ismét kiállt Ahmed H. terrorista mellett

A Soros-hálózathoz tartozó Amnesty International (AI) szerint az igazságszolgáltatás megcsúfolása, hogy Ahmed H.-t elítélték társtettesként elkövetett terrorcselekményért. "Az ítélet (Ahmed H.) ismét megmutatja, hogy ha keverik a drákói terrorizmus elleni törvényeket a menekültek és migránsok elleni uszításokkal és jogsértésekkel, az borzalmas következményekkel jár" – fogalmazott Eda Seyhan, az AI "kampányosa", aki szerint hatályon kívül kell helyezni a mai ítéletet, és szabadon kellene engedni a röszkei terroristát.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

7:59
 
MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére