Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A bevándorlásellenes svéd párt már az amerikaiak segítségét kéri

Tóth Dalma

2018.03.21. 09:38

Változást szeretnének, de még azelõtt, hogy a svédek kisebbségbe kerülnének a saját országukban.
STOCKHOLM, 9:38

Változást szeretnének, de még azelőtt, hogy a svédek kisebbségbe kerülnének a saját országukban.

Néhány héttel ezelőtt alapították az Alternatíva Svédországnak (AfS) elnevezésű lokálpatrióta, nyíltan bevándorlásellenes pártot. Az AfS a szeptember 9-én esedékes választásokon is indulni fog. El is készítették első kampányvideójukat. A YouTube-ra feltöltött videóban kifejtik, hogy mobilizálni szeretnék a hozzájuk hasonló gondolkodású szavazókat szerte a világon. Remélik, hogy ezek az emberek támogatni fogják az AfS kampányát is.

A párt videója elsőként az amerikaiakat célozta meg, akik a változás mellett tették le a voksukat, amikor Donald Trumpot választották meg amerikai elnöknek.

A videóban kifejtik, hogy Svédország régen az egyik legbiztonságosabb ország volt, amelyre az egység és a bizalom volt a jellemző. Azonban az ellenőrizetlen tömeges migráció, a politikai korrektség és a korrupt vezetőség tönkretette Svédországot. Az AfS cselekvésre szólít fel, mielőtt a svédek kerülnének kisebbségbe saját országukba.

Az AfS-t Gustav Kasselstrand alapította, aki korábban a demokraták ifjúsági szervezetének a vezetője volt. A párt komoly kihívója lehet a Svéd Demokrata Pártnak (SD) a választásokon.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére