Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

TGM busong

Olvasói vélemény | szerző: N. István

2019.04.15. 20:38

Olvasói vélemény.

Tamás Gáspár Miklós, fedőnevén TGM, szózatot intézett a magyar ifjúsághoz. Ez egy történelmi pillanat, ezért kérném, hogy mindenki egyperces néma felállással adózzon...

A HVG-ben olvasható cikk lényege már az első bekezdésben megismerhető, nem is nagyon érdemes tovább olvasni. A dolgozat lényegi tartalma, hogy „ez a társadalom gigantikus erkölcsi hulla”. Mi, a magyar nép tehát erkölcsi hullák vagyunk, de azért voltak és vannak rendes emberek, bár már felettük is eljárt az idő.

TGM dicsőséglistájára felkerült Kis János, Göncz Árpád, Sólyom László, Solt Pál, Gönczöl Katalin, Majtényi László és mások. Ha egyetlen közös jelzőt keresek, csak a liberális kifejezés jut az eszembe.

Kis János és Göncz Árpád neve egyben a bukott SZDSZ párttal is azonosítható és a félresikerült rendszerváltás jelképeinek is tekinthetők. A kommunisták gazdasági hatalomra cserélték politikai hatalmukat és ennek fogyasztható ideológiai hátterét és arcát testesítette meg a két derék férfiú.

Sólyom László hőstette, hogy társaival megakadályozta a kommunista bűnök elszámoltatását, és ezzel egyben konzerválta is befolyásukat, hatalmukat.

Solt Pál a váltás után vitézül védte azokat a bírákat, akiket az MSZMP KB Politikai Bizottsága helyezett a Legfelsőbb Bíróságra. 1988-ig ugyanis a Politikai Bizottság hatásköri listáján szerepelt a legfőbb bírói testület személyi állománya. Ennek köszönhető, hogy 1990 után egy évtizeden át egy volt munkásőr vezette a büntetőjogi kollégiumot, azaz ő volt az új köztársaság első számú büntető bírója.

Nem érdemes a listát tovább böngészni, mindenki döntse el, hogy valóban dicsőség-e felkerülni erre tablóra.

TGM szerint az elmúlt évtizedekben közepes vagy gyenge képességű személyek exponálták magukat a közéletben. Talán egy zseni van közöttük, ő maga.

Kedves TGM! Valóban nem jött el az Ön országa. Mi, a nép többször és úgy tűnik hosszú időre eldöntöttük, nem kérünk a liberálisokból. Nem csupán az SZDSZ szűnt meg, jelentős adósságot maga után hagyva. Úgy tűnik a magyart nehéz megdolgozni, ez az Ön egykori elvtársainak sem sikerült négy és fél évtized kemény agitprop munkája ellenére. Ha megfogad egy tanácsot, jó lenne végleg nyugdíjba menni, nincs fogadókészség a magyarokban az Ön által képviselt nézetekre.

Nos, ki itt az erkölcsi hulla?

Ezt a cikket egy olvasónk írta. Amennyiben Te is kedvet kaptál, várjuk írásodat a [email protected] címre. A további részletekről itt olvashatsz.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére