Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: tgm

Mikrotünci

Mikrotünci

Rájöttem, hogy nekem komoly mozgalmi életem van!

TGM busong

Olvasói vélemény.

889

TGM helyretette Tordai Bencét, meg a stílusát is

A napokban Schilling Árpád "nemes" egyszerûséggel szartengernek titulálta a komplett ellenzéket. Most pedig TGM egy olyan írással ajándékozott meg minket, amelyben úgy tette helyre a Párbeszéd Tordai Bencéjének a nyegle, tiszteletlen fellépését és stílusát, amivel még mi is csak egyetérteni tudunk.

Gyurcsányék magyargyûlölõ videója már TGM szerint is undorító

Nagy bajban lehet Gyurcsány Ferenc és a DK, mivel a radikális baloldali párt ismét elõvette az atomfegyverét, a határon túli magyarok elleni uszítást, a magyarok elleni gyûlöletkeltést. Ez már a radikális baloldal ideológiai állócsillagának, Tamás Gáspár Miklósnak is megfeküdte a gyomrát.

Gazda Albert: "Magyarország jobb hely lett"

Rendhagyó beszélgetés Gazda Albert közíró-publicistával, az egyik utolsó búsképû lovaggal reálpolitikáról és ideákról, a világ elõrehaladásáról és a zsákutcákról, az európai kultúráról és a magyarul beszélõ Magyarországról, a sörrõl, a jégkorongról, a rock and rollról, és arról, hogy "a természetben tényleg minden egyebet sem csinál, csak reprodukálja magát, a fû, a fa, az állat, a virág, minden, leszámítva a nyugati embert".

Napi Soros-mosdatás

TGM nagyot mondott, csak a plafon bánta.

Vissza az oldal tetejére