Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsányék magyargyûlölõ videója már TGM szerint is undorító

Vincze Viktor Attila

2018.03.27. 13:58

Nagy bajban lehet Gyurcsány Ferenc és a DK, mivel a radikális baloldali párt ismét elõvette az atomfegyverét, a határon túli magyarok elleni uszítást, a magyarok elleni gyûlöletkeltést. Ez már a radikális baloldal ideológiai állócsillagának, Tamás Gáspár Miklósnak is megfeküdte a gyomrát.

Gyurcsány Ferencnek és az ő kizárólagos magántulajdonaként létező DK-nak a legutóbbi választási kampányvideója elképesztően undorító és embertelen lett.

Gyurcsányék videójában eltorzított arcú és hangú erdélyi magyar emberek arról beszélnek, hogy ők miért szavaznak a Fideszre, illetve miért tartják fontosnak a magyarországi választáson való részvételt. 

Hogy a sokatmondó, " Kolozsváron mindenki elmegy szavazni a Fideszre" című DK-s propagandavideóban miért vannak eltorzítva a nyilatkozók? Erre nincs hivatalos válasz a magyargyűlölő videó elkészítői részéről, ezért egyelőre csak találgatni lehet az okokat. 

Feltehetően például az lehet az egyik ok, hogy mivel hazug módon, valamilyen megtévesztéssel kerülhettek rögzítésre a felvételek (talán azt mondták, a nyilatkozóknak, hogy a Fidesznek készítenek felvételeket?), ezért a nyilatkozók személyiségi jogai nem sérülhetnek.

De persze az is lehet a torzítás oka, hogy a propagandafilmet készítő DK-sok annyira gyűlölik és lenézik a határon túli magyarokat, hogy kitakart arcú bűnözőkként akarták őket ábrázolni. Sajnos – ismerve a DK aberrált világnézetét – ez a indok tűnik a legvalószínűbbnek.

Gyurcsány számára idegenek a határon túli magyarok 

Az erdélyi magyarokról készített arctalan gyűlöletvideó annyira példátlanul gusztustalan, hogy az nemcsak a jobboldalon és az erdélyi magyarok körében, hanem már a balliberális politikai oldal ideológiai állócsillagánál, Tamás Gáspár Miklósnál, azaz TGM-nél is kiverte a biztosítékot.

Neki a trianoni utódállamokban élő magyar nemzetiségű magyar kettős állampolgárok idegenek, gyűlölete tehát idegengyűlölet. Persze nem őszinte, nem gyűlöli ő az erdélyi magyarokat, fütyül rájuk, neki teljesen mindegy, élnek-e, halnak-e. Csak ő nyerjen”

írta Tamás Gáspár Miklós a DK aljas kampányvideójáról a Transindex, illetve a Mérce internetes oldalon.

A jobboldali szimpátiával soha nem vádolható TGM szerint Gyurcsány világosan megüzente, hogy a határon túli magyarok elleni anyaországi gyűlölettel akar szavazatokat szerezni. TGM fölteszi az arra vonatkozó  kérdést, hogy mit is mond nekünk az uszító kampányvideó?

Azt, hogy a kolozsvári Főtéren ostoba, bárdolatlan vidékiek (pont a kolozsvári Főtéren, de hagyjuk…) – mert Orbán Viktor hívei ugyebár csak ostoba, bárdolatlan vidékiek lehetnek – groteszkül eltorzított hangon dicsérik bálványukat, a magyar állam és nemzet vezetőjét, érezhetően tájszólásos színezetű kiejtéssel (külföldiek). A magyar politikai vitában való részvételre érdemtelen, jogbitorló, arctalan senkiháziak – állítja a Gyurcsány-videó – megtestesítik a kormánypárti választókat, akik (ergo) érdemtelenek a vitára. Joguk nincs hozzá, de belepofáznak. Az ilyenek aztán a pesti utcán lerántják a civilizált nőkről a bugyit, ellopják a pénztárcájukat, és azt kiabálják, hogy »Allahu akbár«, illetve azt, hogy »Csaba királyfi«"

– közölte Tamás Gáspár Miklós.

Rosszul állhat a DK a választókörzetekben

Nagy bajban lehet Gyurcsány Ferenc és a DK, ha a választási kampány hajrájában úgy érezték, hogy mindenképpen elő kell venniük a magyarok magyarok ellen való uszításának a kártyáját. 

Tekintve a magyar nemzet ellen elkövetett aljasság mértékét, igazán megérdemelné a DK és Gyurcsány Ferenc, hogy olyan rosszul szerepeljen a választáson, hogy be se jusson a parlamentbe.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére