Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
7:59
 

Jól és rosszul

888.hu

2020.05.12. 19:59

Ez történt ma.

Miért ne lehetne kimondani, hogy valaki jól politizál, másvalaki meg rosszul. Ő rossz döntést hozott, a másik meg jót. Mindaz, ami történik, jó az országnak vagy éppen káros?

Ma rosszul döntött a Kúria Gyöngyöspata ügyében:

Rossz és igazságtalan az ítélet, amit a Kúria hozott, amikor elutasította, hogy a szegregáció miatt helyi roma családoknak az EU bíróságán megítélt 100 milliós kártérítést természetben lehessen megfizetni – közölte Horváth László Gyöngyöspata országgyűlési képviselője.
Jól halad az országos reprezentatív szűrővizsgálat és az eredmények is biztatóak:
Az eddig elvégzett 8276 PCR-tesztből kettő lett pozitív a pénteken záruló, csaknem 18 ezer ember bevonásával történő országos reprezentatív koronavírus-szűrővizsgálaton – jelentette be Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem (SE) rektora, a klinikai járványelemző munkacsoport vezetője a részeredményekről tartott videokonferencián.
Rossz vért szül mindaz, ami a brüsszeli bürokraták Magyarországgal csinálnak – immáron nem először:
Az Európai Parlament (EP) a magyar kormány mellőzésével akar ítéletet mondani Magyarország felett a koronavírus-járvány közepén, amikor naponta ezrek halnak meg és milliók veszítik el munkahelyüket Európában – közölte Varga Judit igazságügyi miniszter kedden.
Lezárult az új típusú koronavírus ellen Ázsiában már hatékonynak bizonyult hatóanyag, a favipiravir magyarországi fejlesztésének első fázisa. Miután laboratóriumi körülmények között sikerült előállítani a generikus hatóanyagot, őszre lehetővé válhat a gyógyszer hazai engedélyezése és gyártása is.
És temérdek pénzt kapnak majd az idén a vidéki szálláshelyek:
A 888.hu információi szerint a kormány tervei között szerepel, hogy szobánként egymillió forinttal támogassa a tíz szoba alatti vidéki szálláshelyeket.
Már 44-en haltak meg a Karácsony Gergely vezette főváros által felügyelt Pesti úti idősek otthonában. És az is rossz hír lehet valakinek, hogy az ügyben nyomozás indult: foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt folytatnak nyomozást ismeretlen tettes ellen.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

7:59
 
MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére