Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Menczer Tamás a holland kormányfő után a momentumos hazaárulókat is helyretette

888.hu

2020.07.20. 16:01

Így tovább, Államtitkár Úr!

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, Menczer Tamás tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkár beolvasott Mark Rutte holland miniszterelnöknek.

Hollandia előző budapesti nagykövete az Iszlám Állam terrorszervezethez hasonlította Magyarországot pusztán azért, mert nemet mondunk a bevándorlásra. Most a holland miniszterelnök oktat bennünket jogállamiságból

– írta az államtitkár, feltéve azt a kérdést, hogy „azok a jó fiúk, akik beengedik a bevándorlókat, és azok a rosszak, akik nem?!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Great meeting Dutch Prime Minister @minpres, at @munsecconf. A very Impressive European statesman! ???? #msc2020 #yourmsc #markrutte #munichsecurityconference #munich

Alexander Soros, PhD (@alexsoros) által megosztott bejegyzés,

A Soros György fiával pózoló liberális politikus után a Momentum is megkapta a magáét. Menczer Tamás szerint „gyalázatos, hogy a Momentum sokadszorra a magyarellenes oldalra áll”.

A jobboldali politikus legújabb Facebook-posztjában kifejti, a Momentum vezető politikusai Magyarország helyett a liberális holland miniszterelnököt választották, aki a most zajló EU-csúcson Magyarországot támadja, és azt akarja, hogy büntessék meg hazánkat, vegyék el a magyaroknak járó uniós forrásokat.

A Soros családdal boldogan fényképezkedő, bevándorláspárti Mark Rutte jogállamiságról beszél, miközben Hollandiában a kormánya elhallgatta a bevándorlók által elkövetett súlyos, erőszakos bűncselekményeket

– írja Menczer Tamás, hozzátéve, hogy a Momentum fiatalos lendülettel dolgozik, a baj csak az, hogy Soros György irányítása mellett, és folyamatosan a magyar emberek ellen.

Az államtitkár szerint most is az idegen érdekeket választották, ahogy tették ezt korábban is, hiszen a román és a szlovák választási kampányban is a magyarok ellen dolgoztak, a napokban pedig már arról beszéltek, hogy a 60 év felettieknek és a vidékieknek nem kellene szavazniuk.

Menczer Tamás posztját vélhetően Berg Dániel momentumos politikus Facebook-bejegyzése motiválta, aki egy közös (Cseh Katkát is ábrázoló) kép megosztásával állt ki a Magyarországot támadó Mark Rutte mellett:

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére