Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: Mark Rutte

Tonfával, gumibottal ütik-verik a gazdákat a holland rendőrök

Tonfával, gumibottal ütik-verik a gazdákat a holland rendőrök

Filmre vették a holland rendőröket, ahogy szétverték egy holland farmercsoport tüntetését.

Trágyával és égő szénabálákkal zárják le az autópályákat a gazdák Hollandiában

Trágyával és égő szénabálákkal zárják le az autópályákat a gazdák Hollandiában

A holland autópályákat, köztük a Groningen és Drachten közötti A7-est és az A1-est Poorest közelében csütörtökön ismét lezárták – közölte a Rijkswaterstaat, az utak karbantartásáért felelős kormányzati szerv.

Orbán Viktor a holland miniszterelnökkel tárgyalt

Telefonon tárgyalt egymással Orbán Viktor magyar és Mark Rutte holland miniszterelnök – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szombaton reggel.

Hiába akarja az EU, Scholz nem szankcionálja az oroszok miatt Schrödert

Olaf Scholz csütörtökön elutasította az Európai Parlament azon követelését, hogy Gerhard Schrödert szankcionálják, amiért nem volt hajlandó felmondani az orosz energetikai cégeknél betöltött vezető tisztségeket. A német kancellár optimista abban is, hogy a török ellenállás Finnország és Svédország NATO-csatlakozásával szemben leküzdhető.

„Nem emlékszem”: így hazudnak a jogállamiság liberális szószólói

Az európai jogállamisági vita csúcspontján nem mellékes szempont, hogy a liberálisok berkeiben egymást érik a korrupciós és politikai botrányok, amelyeknek finoman szólva sincs visszhangjuk Brüsszelben. A Mediaworks Hírcentrum cikksorozatának előző részeiben feltártuk, hogy az európai liberális ernyőpárt, az ALDE és hazai szövetségese, a Momentum miképp folytatnak kettős mérce alapú politikát, s szorgalmazzák a bevándorlók kötelező betelepítését. Ezúttal a jogállamiság uniós szószólóinak legbotrányosabb ügyeit mutatjuk be.

Figyelmeztető lövések, lovasroham, vízágyú – Hollandia a jogállamiság útján

Figyelmeztető lövések, lovasroham, vízágyú – Hollandia a jogállamiság útján

A holland rendőrség figyelmeztető lövéseket adott le péntek este Rotterdamban a járványügyi korlátozás elleni megmozduláson, ahol a tiltakozók autókat gyújtottak fel, valamint kövekkel dobálták meg a hatóság embereit.

A holland külügyminiszter élesen bírálta a magyargyűlölő Mark Rutte vezetését

Sigrid Kaag holland külügyminiszter az őszi parlamenti időszakot megnyitó beszédében élesen bírálta Mark Rutte ügyvivő kormányfő vezetését, „politikai rövidlátással” vádolva a miniszterelnököt – számolt be kedden a helyi sajtó.

Újabb botrányba keveredett Mark Rutte

A Magyarországot folyamatosan ócsárló holland miniszterelnök újabb botrányba keveredett: fontos információkat nem osztott meg az alsóházzal.

Szijjártó: Folyamatos támadás alatt állunk

A magyar kormány folyamatos támadás alatt áll Brüsszelből, bármilyen döntést hoz, az európai intézmények megtalálják a módját, hogy nyomást gyakoroljanak – mondta a magyar külgazdasági és külügyminiszter a BBC Hard Talk című műsorában csütörtökön.

Vissza az oldal tetejére