Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Cseh Kati félrebeszél

Pozsonyi Ádám

2020.09.17. 11:00

„Egységes európai kiállást a női jogokért”

Ezt a tacepaot lobogtatta Cseh Katalin, a Momentum Che Guevarája a Facebookon. (Jó, tudom, Che férfi volt, de ma arra nem adunk, ki dönti el, hogy ki a férfi, vagy ki a nő, igazából olyan nincs is stb.) Íme:

„Idén 25 éves a Pekingi Cselekvési Program, a női jogok szempontjából az egyik legfontosabb emberi jogi dokumentum. Itt fogalmazták meg először a nemek esélyegyenlőségére vonatkozó átfogó politikai követelményt, ami arról szól, hogy az esélyegyenlőséget — köztük a nemek esélyegyenlőségét — a politikai döntéshozatali szervek minden politikai döntésük, akciójuk szerves részévé tegyék.

Negyedszázaddal a dokumentum megszületése után azonban azt látjuk, európai és tagállami szinten is rengeteg tennivaló van még ezen a téren.”

Érthetetlen Cseh Kati hozzáállása, hisz – legjobb tudásom szerint – ő momentumos.

Márpedig a Momentum volt az, aki mindig is a migráció pártján állt. Fekete Győr András korábban azt hangoztatta, hogy a háború elől menekülő bevándorlóknak igenis joguk van belépni Európába, és a kontinensnek kötelessége őket elszállásolni és gondjukat viselni. A pártnak még a déli kerítés (műszaki határzár) is szúrta a szemét és Kerpel-Fronius Gábor, a Momentum főpolgármester-jelöltje egy a Hvg.hu-nak adott interjúban amellett érvelt, hogy a határzárra kapukat kellene helyezni, hogy „kontrolláltan” lehessen beengedni a bevándorlókat, és a röszkei attack idején azt hangoztatta, hogy „ennek az országnak a menekültekkel kapcsolatban jó fejnek, befogadónak kellene lennie”.

Mivel köztudott, hogy a nyugati országokban a migránsok célpontjai elsősorban a nők, nem tudjuk hova tenni Katalin gondolatait. Svédországban jelenleg az a legújabb divat, hogy a migránsok az utcán találomra leütnek hátulról szőke nőket, ez egyfajta játék, aki több szőkét terít le, az nyer.

„Le kell zárnunk a nőkkel szembeni erőszak elleni küzdelemről és annak megelőzéséről szóló isztambuli egyezmény ratifikációját.”

Nem tudom, az isztambuli egyezmény fellép-e a migráció és az idegen kultúrák betelepítése ellen, de gyanúm szerint inkább arról szól, hogy a fehér férfi a saját feleségét csak akkor csókolhassa meg, ha előtte közjegyzőnél aláíratott papírban engedélyt kér, de egy idegen muszlim fekete nyugodtan belökhesse a Tesco parkolójában a bokorba, őt meg kell érteni, hisz nehéz gyerekkora volt.

„Fel kell számolnunk a nők és férfiak közötti bérszakadékot.” – írja többek között Kati.

Tudtommal semmiféle gyakorlat nincs arra, hogy ugyanazért a munkáért egy férfi többet kapna, mint egy nő, erre példát még soha senki nem tudott mondani, de felettébb érdekes ez a férfi és nő megkülönböztetés, miközben pont a napokban olvastuk, hogy a mozgalom egyik aktivistája arról értekezett, hogy a magyar óvodákban vezessék be a külföldről támogatott genderideológia alapú LMBTQ-mesék tanítását, az iskolákban pedig legyen érzékenyítés.

Hogy eme – a Momentum, és Kati által is támogatott – ideológia bevezetése milyen világot eredményez, arra hadd mondjak el egy példát.

A Facebookon benne vagyok egy nemzetközi párkapcsolati panaszkodó csoportban. (Talán ez a legjobb kifejezés rá, a neve: This relationship sound exhausting.) Imádom a csoportot, mert ebből tudom meg, hogy hol tart a nyugat.

Egy posztoló nő panaszkodott, hogy a férje gamer, és van neki egy gamer pajtása, aki nőnek született es nőnek is néz ki, de férfinek identifikálja magát.

A férje ezzel az illetővel játszik órákat, beszélgetnek, élvezik egymás társaságát, és a nő – a feleség – ki van tiltva a szobából, amikor a férje játszik.

Es a férje azt mondta, hogy találkozni akar vele, és pár napra elmennek valahová.

De ez nem megcsalás, mert nem nő. És a felesége ne szóljon bele.

20 éve házasok es gyerekeik is vannak.

A genderlobbi előbb tette tönkre a cisz nőket, mint arra bárki is számított.

És ez csak libsi családokban okoz problémát. Azért a jobbosok között elég kevesen akarjak lenyomni a házastársuk torkán, hogy a hűtlenségük nem is hűtlenség.

A „te vagy a hibás, te hajszoltál bele” ezerszer jobb kifogás, mert arra mondhatod, hogy „te hajszoltál bele, hogy belehajszoljalak”.

De a gender ellen hogy lázadsz?

Legszívesebben nyomnék rá egy nevetős fejet, de akkor kitiltanak, és akkor nem tudom tanulmányozni a haladó világ kínálta mentális deformitásokat.

Na, ilyen Magyarországon még nincs.

És amíg Cseh Katiék nincsenek a hatalom közelében, nem is lesz.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére