Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Rutte és a szivárványhártya

Georg Spöttle

2021.06.30. 14:00

Sosem rajongtam Hollandiáért. Igazából életemben egyszer voltam, egy osztálykiránduláson vagy harminc éve. Nem sok maradt meg, jött egy rasztahajú fekete srác, aki cuccot akart eladni nekünk, prostik integettek ki a kirakatokból, és „varázssütik” készültek a kávézókban. Soha többet nem éreztem késztetést, hogy újra „Alacsonyföldre” látogassak. Most viszont ők jöttek ide, hogy prosztó módon telehugyozzák a várost, és a sárga földig leigyák magukat. Pont akkor, amikor a kormányfőjük, Mark Rutte beolvasott nekünk. Annak az országnak a vezetője, amely a szabad drogkonzumról, a prostitúcióról, a migránsbűnözésről és persze a volt gyarmatairól hírhedt. Van bőr a pofáján, vastag, mint a facipőjük. Nekiugrott Magyarországnak, mint üzbég gyerek a tangóharmonikának, csak azért, mert nem térdeltünk le egy köztörvényes bűnöző emlékére, aki nőket rabolt ki fegyverrel. Mekkora cink, hát nem? Nem. Meg nem voltunk hajlandók szivárványszínűre festeni a mindent is, hogy mi legyünk Brüsszel szemében a jó fiúk. Majd ő letérdeltet minket, meg kitesz az Európai Unióból, fenyegetőzött ez a nyomorult, aki annyira tehetséges, hogy holland családok ezreit tette tönkre rossz adópolitikájával, és éppen csak túlélt egy bizalmatlansági indítványt. Sőt azt is bevallotta, hogy hazudott a parlamentben. Mark Rutte Gyurcsány és KariGeri egészségtelen kombinációja.

Ám még nincs vége Rutte gyökérségének, mivel a Fiatal Liberálisokkal 1994-ben azt akarta elérni, hogy legalizálják a pedofíliát és a zoofíliát (állatokkal történő közösülés). Ehhez képest a szivárványzászló tényleg csak csacskaság. Egy ennyire aberrált alaknak nyilván nem tetszik a családközpontú, konzervatív fideszes kormányzás. Hiszen a sorosista libsik pont a családokat, a nemzeti érzést és a normalitást akarják lebontani. A magyar gyermekvédelmi törvény könnyeket csalt a szivárványhártyájukra, hiszen pont azt gátolja meg, hogy álcivil szervezetek hirdessék a nemváltás nagyszerűségét a gyermekeknek, és az ovikban transzik olvassák a mesét. Otthon Mark Rutte nyugodtan menstruálhat, vagy kaphat hüvelygombát, de Magyarország megmarad normálisnak.

Németország is megszívta, de rendesen. Miközben Markus Söder bajor miniszterelnök és minden tisztségviselő azzal volt elfoglalva, hogy hidegháborút játsszanak a melegzászlóval, na meg hogy provokálják a magyarokat, egy szomáliai szép csendben vérfürdőre készült. A genderkedés fontosabb volt, mint kitoloncolni egy olyan alakot, aki hat éve csak a bajkeveréséről híres. Drogkereskedelem, garázdaság, közfeladatot ellátó személy elleni támadás, rablás... Egy született bűnöző, akinek hat év nem volt elég, hogy munkát találjon, megtanulja a nyelvet, és kezdjen magával valamit. Inkább az Iszlám Állam weboldalait látogatta, és úgy döntött, halálra késel pár nőt. Egy áruházban levett a polcról egy konyhakést, amellyel három nőt halálra szúrt, ötöt pedig súlyosan megsebesített. Az egyik halálos áldozat egy 24 éves anyuka, aki testével védte a kisbabáját. A sors fintora, hogy a héten ítélték életfogytiglani börtönre azt a 21 éves szírt, aki két éve megkéselt Drezdában egy meleg párt. Az egyik férfi belehalt sérüléseibe.

Akkor most hol is élnek biztonságban a melegközösség tagjai? Ja, pont Budapesten? Rutte ettől politikai vaginózist kap.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére