Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Felmentették Kyle Rittenhouse-t, Bajnai saját magát is leleplezte

888.hu

2021.11.20. 19:59

A Rittenhouse-ügy miatt újabb ‘békés’ tüntetések várhatóak Amerikában.

 

Minden vádpont alól felmentették a Kenosha városát védő Kyle Rittenhouse-t. Természetesen meg is született a BLM narratíva a dologra, hiszen ha egy fehér férfi lelő 3 másik fehér férfit önvédelemből az csak is rasszizmus lehet. Így hát el is kezdődtek a ‘többnyire békés’ tüntetések Amerikában.

De nem csak Amerikában kezdődtek meg az erőszakos tüntetések, hanem Hollandiában is a jogállamiság nevében összecsaptak a tüntetők és a rendőrök.

Ez alatt Magyarországon tovább növekedett Orbán Viktor támogatottsága, míg Bajnai és Karácsony egyre jobban csúszik bele a Városháza körül kialakult botrányba, ahol úgy nézz ki nem igazán lesz kiút. Már a budapesti Fidesz is felszólította a baloldali politikusokat, hogy tisztázzák magukat és a Mediaworks Hírcentrumának kérdéseire se válaszolnak.

A baloldali karrierista, azaz Márki-Zay Péter is az elmúlt napokban alkotott, hiszen bemutatta a szakértői gárdáját, akikkel leváltaná a kormányt és a baloldalt is, de csak úgy nézz ki, hogy leszereplet baloldaliakat sikerült össze vadásznia.

A nap végére maradt egy kis kultúra is, hiszen a Harry Potter írónőjét kitagadják a nagy újra egyesülésből, mert nem elégé haladó.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére