Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

LMBTQ-propaganda az óvodai előkésztőben, Michael Jackson pedig gazdag fehér nő

888.hu

2022.02.18. 20:00

A magániskolák szerte Amerikában tanárokat képeznek ki arra, hogy négyéves gyerekeket tanítsanak a szexuális életre. Egy felmérés szerint pedig minden korábbinál több LMBTQ-személy lett az USA-ban. A baloldal miniszterelnök jelöltje szerint pedig Michael Jackson egy gazdag fehér nő.

A NAIS 2020-as konferenciáján rendeztek meg egy közel egy órás képzési műhelyprogram arról, hogyan beszéljünk a gyerekekkel a „nemről, a szexualitásról és az identitásról”, beleértve azt is, hogyan beszéljünk gyerekekkel az óvodai előkészítőkben „a testükről, péniszükről és hüvelyükről” és arról „hogyan érzik magukat belül, fiúnak vagy lánynak érzik magukat?”. A konferencia bemutatja, hogyan tanítsuk a szexet, a szexualitást és a „nemi identitást” a középiskolás kortól a 8. osztályig.

Egy tanulmány megállapította, hogy minden korábbinál több amerikai vallja magát „LMBTQ”-nak, és az arány megkétszereződött az elmúlt évtizedben a Z generáció miatt. A Gallup felmérése szerint a magukat LMBTQ-nak valló amerikaiak aránya jelenleg 7,1 százalék, ami több mint kétszerese a 2012-es 3,5 százaléknak.

Megígértem egy beharangozóban, hogy elmondom önöknek, hogy mi köze van Michael Jacksonnak Trianonhoz, úgyhogy nem szeretnék adós maradni ezzel a hasonlattal, annak ellenére, hogy egy ilyen magasztos ünnepen ez egy profán hasonlat, ez egy vicc. Szokták mondani, hogy Amerikában minden lehetséges, bárkiből bármi lehet. És erre példa Michael Jackson, aki szegény néger kisfiúként született, és gazdag fehér nőként halt meg – magyarázta Márki-Zay Péter a békediktátum általa vélt üzenetét Trianon centenáriuma alkalmából tartott megemlékezésen, Hódmezővásárhelyen.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére