Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A baloldaliak a migránsokkal üldözik el az európai zsidókat

888.hu

2017.08.24. 18:58

A barcelonai fõrabbi szerint az európai zsidók számára Európa elveszett, hit- és nemzettársainak azt ajánlotta, hogy mielõbb költözzenek Izraelbe. A migráció és az azzal szövetséges, haladó baloldal antiszemitizmusának újabb bizonyítékára leltünk.
BARCELONA, 18:58

A barcelonai főrabbi szerint az európai zsidók számára Európa elveszett, hit- és nemzettársainak azt ajánlotta, hogy mielőbb költözzenek Izraelbe. A migráció és az azzal szövetséges, haladó baloldal antiszemitizmusának újabb bizonyítékára leltünk.

A nyugat-európai baloldal antiszemitizmusáról már több cikkben megemlékeztünk itt a háromnyolcason. Ugyanis korábbi állításaink szerint a rendszerváltás utáni időben a baloldal folyamatosan változtatta álláspontját, ám egy kérdéshez mindvégig hű maradt: az antiszemitizmus elleni harchoz. A bevándorlás támogatásával ugyanakkor átlépték a Rubicont.

A Nyugat-Európába tartó muzulmán-áradat mellékterméke az antiszemitizmus növekedése és a zsidóság elvándorlása. Az elmúlt években közel 30 ezer nyugat-európai zsidó költözött Izraelbe, ami a valaha mért legmagasabb szám. Közülük majdnem 12 ezren Franciaországból vándoroltak el, ami mögött valószínűleg az a tény áll, hogy a franciaországi zsidókat éri a legtöbb támadás a többnyire muszlim szélsőségesek részéről. Szakértők szerint a második világháború óta nem éreztek hasonló fenyegetést az európai zsidók

A fenti premisszákat támasztja alá a katalán főrabbi mostani nyilatkozata is. Meir Bar-Hen, a rabinátus vezetője szerint Spanyolország az európai iszlamista terror fészke, ezért azt javasolta a zsidóknak, hogy mielőbb vásároljanak ingatlanokat Izraelben és költözzenek oda. Az Independent tudósítása szerint a rabbi úgy véli, hogy a spanyol és az európai hatóságok képtelenek megfékezni a terrorizmust.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére