Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A bevándorlásellenesek győzelmétől retteg a Soros-féle Avaaz

Bertha László

2019.05.09. 12:38

A „szélsőjobboldal” lehetséges győzelme miatt aggódik a közelgő EP-választásokon az Avaaz nevezetű online aktivistahálózat, mely mögött az ismert milliárdos, Soros György áll.

A világ legnagyobb, legkiterjedtebb online aktivistahálózata a legfrissebb körlevelében „vészhelyzetnek” minősítette a mostani fejleményeket, mondván, a „szélsőjobboldal” háborúba taszítaná a kontinenst, felrúgná a klímaegyezményeket és hazaküldené a migránsokat.

NEM engedhetjük, hogy ez megtörténjen

– írják a körlevélben, melyben egyúttal egy olyan kampány lebonyolítását sürgetik, mely videók, tüntetések, reklámok és hirdetések útján képes lehet meggyőzni az embereket, hogy a „gyűlölet” megállítására szavazzanak.

Ennek érdekében az Avaaz pénzügyi támogatást vár a tagoktól, mivel állításuk szerint mindössze 20 dollár is elegendő ahhoz, hogy elérjenek 10 ezer szavazót.

A szervezet szerint a „nacionalisták” szavazást szavazás után nyernek, ahogyan azt például az Egyesült Államokban, Magyarországon és Brazíliában is láthattuk. Az Avaaz megjegyzi, hogy ezek a pártok most az utolsó nagy reménysugarukat, Európát is bevennék.

Talán ez minden idők legfontosabb kampánya, melybe valaha is belevágtunk

– olvasható a Soros-féle szervezet levelében.

A világszerte mintegy 47 millió aktivistával rendelkező hálózat 18 országban és hat kontinensen képviselteti magát. Beavatkoztak többek között a francia, az olasz és a német választásokba, Magyarországon pedig Orbán-ellenes kampányt indítottak a tavalyi választások alkalmával.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére