Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A hétvégén ismét akciózott az egyik Soros-hajó

Bokor Gábor

2018.05.07. 13:40

A líbiai parti õrség vasárnap megállított egy hajót, mely gumicsónakokból akart migránsokat felvenni. Úgy tudni, hogy a bevándorlókat Európába akarta szállítani a hajó, amely egy Soros Györgyhöz köthetõ civil szervezet tulajdonában van.
TRIPOLI, 13:40

A líbiai parti őrség vasárnap megállított egy hajót, mely gumicsónakokból akart migránsokat felvenni. Úgy tudni, hogy a bevándorlókat Európába akarta szállítani a hajó, amely egy Soros Györgyhöz köthető civil szervezet tulajdonában van.

Az Orvosok Határok Nélkül és az SOS Mediterranée nevű – Soros Györgyhöz köthető – szervezetek folyamatosan bérlik az Aquarius nevű hajót, melynek elsődleges feladata, hogy felvegye az illegális bevándorlókat a csónakjaikról, és Európába, legtöbbször az olasz partokra szállítsa őket.

A hajó a hétvégén is kihajózott, ugyanis több, migránsok által használt gumicsónakról volt tudomásuk. A líbiai parti őrség is értesült az ügyről, azonban Róma figyelmeztetésére ők gyorsabban reagáltak, már az NGO-hajó előtt megérkeztek a helyszínre, így meg tudták akadályozni, hogy az Aquarius felvegye fekete-afrikai bevándorlókat és Európába szállítsa őket.

Mikor a migránsok maguktól a tengerbe ugrottak, a líbiaiak megakadályozták a hajó legénységének, hogy kiszedjék őket a vízből. Ehelyett ők intézkedtek, több mint 300 bevándorlót szállítottak vissza Líbiába. Amennyiben ezt nem teszik meg, az Aquarius Szicíliába vitte volna őket, ahol már így is áldatlan állapotok uralkodnak a bevándorlók miatt.

Ayoub Kacem, a líbiai hadsereg szóvivője elmondta, amennyiben az Aquariushoz hasonló "mentőhajók" továbbra is a partok közelében keresik a migránsokat, akkor tovább nőhet a feszültség a parti őrség és a Soros-szervezetek hajói között.

A líbiai parti őrség korábban már panaszkodott amiatt, hogy a civil szervezetek hajói zavart okoznak a térségben, hiszen arra ösztönzik a bevándorlókat, hogy ezeket a migránsmentő hajókat keressék, hiszen akkor elkerülhetik azt, hogy visszaszállítsák őket az afrikai országba.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére