Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A híres amerikai komikus szerint a Demokrata Pártnak egyre szélsőségesebbek a nézetei

888.hu

2022.10.17. 17:40

Rob Schneider azért hagyta ott a baloldali pártot évekkel ezelőtt, mert elege lett abból, hogy az emberek életének minden területébe bele kívánnak avatkozni.

 

Rob Schneider színész és komikus a múlt héten adott interjújában elmondta, hogy azért lépett ki a Demokrata Pártból, mert

 

az emberek életének minden területére bele akarnak avatkozni, és mert egyre szélsőségesebb nézeteket vallanak.

 

Schneider a megjegyzéseket a Fox News műsorában adott interjúban reagált arra is, hogy Tulsi Gabbard a napokban szintén kilépett a Demokrata Pártból.

 

 

„Nem kellene, hogy ez olyan sokkolóan hasson. (...) Én tényleg úgy érzem, hogy nem akarom, hogy a Demokrata Párt irányítsa az életemet.” – mondta.

 

És nincs olyan aspektusa az életednek, amibe ne akarnának beleszólni. Szóval elegem van belőlük. Ezért is hagytam el Kaliforniát, és a kicsit szabadabb Arizonába költöztem.”

 

A döntését azt követően hozta meg, hogy belátta, hogy Kaliforniában a demokrata Gavin Newsom kormányzó irányítása alatt az élet csak egyre rosszabb.

Amikor arról kérdezték, hogy mi változtatta meg a párttal kapcsolatos véleményét, Schneider többek között az „adókat” hozta fel példaként.

Schneider elmesélte azt is, hogy ahogy idősödött, egyre jobban aggódik amiatt, hogy a gyermekei és az unokái milyen szabadságjogokat fognak megörökölni.

 

Akkor tudod, hogy valami nem stimmel, amikor az emberek már azt mondják, hogy ha Istent, a családot és a hazát helyezed előtérbe, az valahogy ellentmondásos.”

– mondta.

„Hogy lehet ez ellentmondásos? Úgyhogy azt hiszem, egy bizonyos ponton azt kell mondanunk, hogy elég ebből, és fel kell lépnünk ez ellen.” – tette hozzá.

Schneider szerint az embereknek azt a politikai pártot kell választaniuk, amelyet helyesnek éreznek, és nem szabad aggódniuk amiatt, hogy mit mondanak mások – bár figyelmeztetett, hogy a baloldal tele van olyan ideológusokkal, akik azonnal betámadnak, ha kilógsz a sorból.

 

A színész éveken át volt a Demokrata Párt tagja, majd 2013-ban kilépett és azóta a Republikánus Párt mellett teszi le a voksát.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére