Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A visszaeső erőszakolót védik a svéd törvények

888.hu

2020.04.30. 14:22

Nem tudják kiutasítani.

Bashiri Sahabu 2005-ben érkezett Svédországba a közép-afrikai Burundiból, ám azóta igencsak hosszú lett a bűnlajstroma: lopás és kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények elkövetése mellett öt évvel ezelőtt megpróbált egy férfit megerőszakolni egy vonaton Stockholm központjában.

Két évvel később egy vonaton bántalmazott szexuálisan egy nőt, akkor a rendőrök elkapták. Idén februárban egy kiskorú, 11 éves kislány lábát simogatta, de nőket is zaklatott a stockholmi központi pályaudvaron. Ezt követően letartóztatták. A svéd törvények őt védik, nem tudják visszaküldeni hazájába.

Sahabu egy 55 éves, süket és részben vak nőre is rátámadt egy, a repülőtérre közlekedő éjszakai buszon. Sahabu megpróbálta levetkőztetni, majd erőszakosan csókolgatni kezdte, megragadta és simogatta, majd végül orális szexre kényszerítette a nőt. Hiába utaztak többen is a buszon, senki sem lépett közbe.

Legutóbbi erőszakoskodása során egy recepcióst támadott meg az egyik örebrói szállodában. Ekkor egy vendég és egy szállodai alkalmazott elfogta. Sahabut múlt pénteken Örebro kerületi bírósága két év és kilenc hónapos börtönbüntetésre ítélte.

Sahabu 15 évig élt és erőszakoskodott Svédországban, ez idő alatt nem kapta meg a svéd állampolgárságot. Allen Saruchanjan Sinelnikov ügyész a Fria Tider című lapnak elmagyarázta, hogy azért nem lehet kiutasítani az országból, mert oda 15 éves kora előtt érkezett és menekült volt.

Jogi korlátozások vonatkoznak arra, hogy mikor lehet kitoloncolni valakit és mikor nem – mondta Sinelnikov.

(V4NA)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére