Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az emberek nem hiszik el a demokratáknak, hogy a migráció álprobléma

Csordás Bettina

2019.01.15. 18:38

Egy új amerikai felmérés szerint a demokraták nem tudták meggyõzni az amerikai közvéleményt arról, hogy a tömeges illegális migráció, a drogkereskedelem és az amerikai-mexikói határon lévõ állapotok csak egy elõre legyártott, álvalóságot képeznek.

A Quinnipiac Egyetem legújabb felmérése szerint az amerikaiak többsége a déli határon lévő állapotokat valódi válsághelyzetként határozza meg, a migrációs válságot létező problémának tartják.

Az amerikaiak 54 százaléka egyetért Donald Trump állításával, miszerint a déli határon valódi válság uralkodik, mind a tömeges illegális migrációt, mind a kábítószer-kereskedelmet illetően. A republikánus szavazók 86 százaléka ért egyet ezzel a megállapítással.

A szavazók megoszlását illetően: az amerikai férfiak 58 százaléka, a nők 50 százaléka, a felsőfokú végzettséggel rendelkező amerikaiak 51 százaléka, valamint a felsőfokú végzettséggel nem rendelkezők 64 százaléka szerint a déli határon lévő állapotok válságállapotot jeleznek.

A demokrata pártiak szerint az illegális bevándorlás és a kábítószer-kereskedelem problémája nem létező probléma a déli határnál.

Az amerikai közvéleményt úgy próbálják befolyásolni, hogy az itt lévő állapotokat egy előre legyártott válságállapotként állítják be.

Mary Ann Mendoza a "legyártott válság" kifejezést felháborítónak tartja, szerinte hihetetlen, hogy ez a narratíva megjelenhet a közelmúltbeli eseményeket tekintve, miután fiát, Brandon Mendonzát egy illegális bevándorló meggyilkolta. A férfi az arizonai fegyveres erőkben szolgált – számolt be a Breitbart.

Donald Trump amerikai elnök az illegális bevándorlást nemzeti vészhelyzetnek nevezte, és továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy a déli határ mentén a határfal felépítésre kerüljön.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére