Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az ISIS a foci-vb alatt akart robbantani

Bokor Gábor

2018.05.16. 19:05

A terrorszervezet közép-ázsiai hívei akartak merényletet végrehajtani a focisták ellen, azonban az orosz titkosszolgálat még idõben letartóztatta õket.
MOSZKVA, 19:05

A terrorszervezet közép-ázsiai hívei akartak merényletet végrehajtani a focisták ellen, azonban az orosz titkosszolgálat még időben letartóztatta őket.

A Pravda szerdán közölte, hogy az FSZB, azaz a Szövetségi Biztonsági Szolgálat tömeges őrizetbe vételekkel a labdarúgó-világbajnokság idején Moszkvában és Szentpéterváron végrehajtandó terrortámadásokat akadályozott meg.

Az őrizetbe vett személyek közép-ázsiai országok állampolgárai, akik az Iszlám Állam elnevezésű terrorszervezet utasításait követték. Elfogásukban szerepe volt az orosz, a tádzsik és a kirgiz belügyi szervek együttműködésének.

A lakásaikat átkutatva nagy hatóerejű, roncsoló elemekkel megtöltött, házi készítésű robbanószerkezeteket, detonátorokat, gépkarabélyokat, sorozatlövő pisztolyokat és kézigránátokat foglaltak le.

A lap szerint a gyanúsítottak forgalmas helyeken elkövetett robbantásokkal akarták megakadályozni a szurkolók beutazását.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére