Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az "objektív" svéd és német média hibátlan osztályzást kapott

Sümeghi Lóránt

2016.04.23. 17:58

A szándékosan elhallgatott migránsbûnözésrõl elhíresült német és svéd média egy felmérés szerint kiválóan mûködik, a sajtószabadság joga garantált. Különleges módszertannal készíthették az elemzést.
LONDON, 17:58

A szándékosan elhallgatott migránsbűnözésről elhíresült német és svéd média egy felmérés szerint kiválóan működik, a sajtószabadság joga garantált. Különleges módszertannal készíthették az elemzést. 

Az Independent című brit napilap felkért egy magát objektívnek és szakmainak mondó elemzőt, készítse el a sajtószabadság térképét. Igencsak érdekesre sikerült a színkódokkal ábrázolt, elméletben független és szakmai elemzés. Lássuk kik az első helyezettek.

1. Németország - hazudtak

Az Express című német lap szerint a tartományi belügyminisztérium kérésére próbálta meg eltussolni a német közszolgálati televízió a Kölnben történt szexuális támadásokat, melyeket bevándorlók követtek el.

Mint ismeretes a kölni rendőrkapitányságon a szilveszterkor történtek feltárására létrehozott nyomozócsoport március végéig 1527 bejelentett bűncselekménnyel foglalkozott, köztük 529 szexuális bűncselekménnyel. Az áldozatok száma 1218, közülük 626-an szexuális bűncselekményt szenvedtek el. Mindezek ellenére Angela Merkel bukott migránspolitikája miatt hallgatásra utasították a német sajtót.

2. Svédország - hazudtak

A Deutsche Welle értesülései szerint a We Are Stockholm fesztiválon tavaly történt szexuális zaklatásokról a rendőrség az első pillanattól tudott. Mégsem lépett. Emellett több újságírót is arra utasítottak, hogy ne írjanak az incidensekről.

Aki aggódó szemeit hazánkra vetné, miszerint Magyarország milyen besorolást kapott az "objektív" ranglista szerint csalódni fog, ugyanis a liberális megmondó emberek szerinti tűrhetetlen állapotokat nem tükrözi az, hogy 5 csillagból 3-mat kaptunk. Ellenben elgondolkodtató, hogy hová kellene még "fejlődnünk", hogy elérjük a németek őszinteségének szintjét.

(Independent

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére