Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

BAFTA-gála – Itt lenne az ideje elfeledni a „woke” sznobfesztivált!

888.hu

2022.03.14. 15:50

„Az ébredő elit orgiája” címmel közölt beszámolót a MailOnline a vasárnap késő esti Brit Film- és Televíziós Akadémia díjátadójáról, a BAFTA-gáláról. A politikai üzenetekkel jócskán megspékelt műsorban a sztárok egymással versengve szapulták a genderideológusok által kipécézett JK Rowlingot, vagy a 007-es ügynököt, James Bondot. A kommentelők többsége szerint minden idők legrosszabb gálája volt.

 

Iain Canning, Tanya Seghatchian angol és Emile Sherman ausztrál producer (b-j), miután átvették a legjobb filmnek odaítélt elismerést A kutya karmai közt (The Power Of The Dog) címû filmért a Brit Film- és Televíziós Mûvészeti Akadémia (BAFTA) díjkiosztó ünnepségén 2022. március 13-án. MTI/EPA/Neil Hall

 

A Royal Albert Hallban – a járvány miatt két éves késéssel – rendezett díjátadó házigazdája Rebel Wilson volt. Az ausztrál színész, író, komikus a MailOnline szerint nem igazán volt vicces, a legnagyobb sikert azzal aratta, hogy félreérthetetlen módon a középső ujját feltartva bemutatott az Ukrajna elleni háború kirobbantása miatt Putyin elnöknek. A korszellemhez hűen persze így köszöntötte a nézőket: – Jó estét hölgyeim és uraim, illetve genderfluid fiatalok.”

Nagy átalakuláson mentem keresztül tavaly óta, remélem, JK Rowling is elégedett lesz az eredménnyel.”próbálta bemelegíteni az ilyesmit abszolút befogadó sztárok nevetőizmait. Ezt a humorosnak szánt fricskát nyilván azért dobta be, mert a Harry Potter könyvek szerzője csak a női nemi szervvel született nőket tartja nőnek. Ez pedig megbocsáthatatlan bűnnek számít.

Akkurátusan beletörölte a lábát a világhírű JK Rowlingba a feminista Emma Watson is. Pedig a Harry Potter filmek sztárja alighanem csak „egy a sok közül” státuszban lenne, ha annak idején nem őt választják ki Hermione Granger szerepére.

Az új idők szavainak engedelmeskedve Rebel Wilson James Bond figuráját is kipécézte magának, hiszen egyértelmű, hogy a 007-es ügynök szexista.

 

Lashana Lynch angol színésznõ, miután átvette a legjobb fiatal tehetségnek járó Rising Star elismerést a Brit Film- és Televíziós Mûvészeti Akadémia (BAFTA) díjkiosztó ünnepségén a londoni Royal Albert Hallban 2022. március 13-án. MTI/EPA/Neil Hall

 

Bond 60 éves, legtöbb barátnője pedig alig múlt 25”tört pálcát a műsorvezető, és hozzátette. –Büszkén jelentem be, hogy az új James Bond én leszek, igaz, a nemek közötti bérkülönbség miatt 007-es helyett majd 00.45-ösnek hívnak majd.”

 

Természetesen napjainkban egy valamirevaló show-ból nem maradhatott ki a hivatalából már két éve távozott Donald Trump piszkálása sem, elnökségének éveit egyszerűen Amerikai horror sztori-nak nevezte Ms. Wilson. Mindenesetre a sokszínűségre nem lehetett panasz, legalábbis a szervezők részéről nem, hiszen – például – ott a „nyugdíjba vonuló” 007-es ügynököt, Daniel Craiget váltó fekete bőrű Lashana Lynch is bezsebelhetett egy díjat és a Royal Albert Hall közönségének elismerését.

A MailOnline kommentelői azonban nem voltak kíméletesek. Sokuk kritizálta a gyengécske és erőltetett műsort, a hírességek nevelő célzatú erkölcsi prédikációit: „Nekem hányingerem lett az egésztől”, „Inkább leragasztom a szemen, de ezt nem nézem”írták.

Nem csoda, hogy Dan Wootton, a MailOnline publicistája szerint Rebel Wilson „kétórás merényletet követett el a komédia, a szórakoztatás műfaja ellen. Itt az ideje, hogy a BBC végre elfejtse az egész BAFTA-sznobfesztivált, ahol a publikum kötelességszerűen nevet az egyáltalán nem vicces poénokon.”

 

London, 2022. március 13.Sipos Zsuzsanna látványtervezõ és Patrice Vermette kanadai produkciós tervezõ, miután átvették a legjobb produkciós tervezésért odaítélt elismerést A Dûne címû filmért a Brit Film- és Televíziós Mûvészeti Akadémia (BAFTA) díjkiosztó ünnepségére a londoni Royal Albert Hallban 2022. március 13-án.MTI/EPA/Neil Hall

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére