Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Boris Johnson az életét megmentő orvosokról nevezte el a fiát

888.hu

2020.05.03. 06:30

Közzétette Boris Johnson brit miniszterelnök menyasszonya, Carrie Symonds, hogyan nevezték el első közös gyermeküket, aki a felmenők előtti tisztelgés mellett megkapta annak a két orvosnak a nevét is, akik megmentették a koronavírus-fertőzésen átesett miniszterelnök életét.

Bár fotót egyelőre továbbra sem közöltek a brit miniszterelnök és jegyese szerda reggel megszületett kisfiáról, Boris Johnson menyasszonya, Carrie Symonds elárulta, hogyan nevezték el a kicsit.

A koronavírus-fertőzésen átesett Boris Johnson élettársa, akit a brit miniszterelnök nemrégiben el is jegyzett, Instagram-bejegyzésben közölte, hogy gyermeküket Wilfred Lawrie Nicholas Johnsonnak hívják. Azt is elárulta, hogy

a Wilfred keresztnevet a kormányfő egyik nagyapja, a Lawrie-t az ő egyik nagyapja, míg a Nicholast az után a két orvos után kapta a kisfiú, akik „megmentették Boris életét”: Nick Price és Nick Hart.

A brit miniszterelnököt áprilisban kezelték koronavírus-fertőzéssel a St. Thomas kórházban, ez idő alatt 3 napot töltött intenzív terápiás osztályon és már ő maga is elárulta egy korábbi Twitter-bejegyzésben, hogy akkori állapotában „erre is, arra is eldőlhetett volna a dolog”.

Johnson azonban felépült a betegségből, hétfőn már munkába is állt háromhetes betegszabadságát követően. A pár gyermeke a harmadik olyan újszülött, aki a Downing Streetre született: korábban Tony Blair fia és David Cameron lánya született apjuk miniszterelnöksége idején.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére