Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Brüsszel is kénytelen beismerni: az embereket a migráció sokkal jobban érdekli a klímavédelemnél

Forisek Ádám

2019.08.08. 08:28

Annak ellenére született ez az eredmény, hogy a bevándorláspárti média láthatóan nagyon nyomja a klímavédelem témakörét.

Az Európai Bizottság (EB) megbízásából végzett közvélemény-kutatás (Eurobarometer) 27 000 európai ember bevonásával készült, akiket 33 tagállamból válogattak ki.

Arra voltak kíváncsiak, mely témák aggasztják a leginkább az európaiakat, és ezek közül a migráció toronymagasan vezet: az európai polgárok 34 százaléka szerint 2019-ben a migráció a legégetőbb probléma.

Eddig szinte az összes Eurobarometer-kutatás a migrációt nevezte meg az európaiak legfőbb aggodalmának, érthető módon 2015-ben mérték a legmagasabb értéket. Kijelenthető tehát, hogy az Európai Unió felelőtlen bevándorláspolitikája miatt a migráció stabilan az egyik legégetőbb kérdés a kontinensen.

A jellemzően csak a jobboldali kormányok által kezelt migráció témája tehát idén is maga mögé utasította a baloldal által hangoztatott klímavédelem témakörét annak ellenére, hogy a bevándorláspárti, liberális médiumok az utóbbi időben határozottan nagy hangsúlyt fektetnek a zöldtémára.

A kimutatás szerint a megkérdezett európaiak 22 százaléka szerint a klímavédelmet, 18 százaléka a gazdasági helyzetet, másik 18 százaléka a tagállamok költségvetését, újabb 18 százaléka a terrorizmust nevezte meg az EU előtt álló legfőbb kihívásnak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére