Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Clinton bizalmas dokumentumokat nyomtattatott ki a takarítónõjével

888.hu

2016.11.06. 18:58

Külügyminiszterként Hillary Clinton rendszeresen arra kérte a takarítónõjét, hogy nyomtasson és sokszorosítson titkos kormányzati anyagokat és e-maileket Clintonék washingtoni házában. Mindez az FBI egyik feljegyzésébõl derült ki. Clinton takarítónõje nem esett át nemzetbiztonsági átvilágításon.
WASHINGTON, 18:58

Külügyminiszterként Hillary Clinton rendszeresen arra kérte a takarítónőjét, hogy nyomtasson és sokszorosítson titkos kormányzati anyagokat és e-maileket, Clintonék washingtoni házában. Mindez az FBI egyik feljegyzéséből derült ki. Clinton takarítónője nem esett át nemzetbiztonsági átvilágításon.

A feljegyzésből az derül ki, hogy Marina Santos, Clintonék takarítónője napi rendszerességgel teljesített hasonló kéréseket.

Clinton washingtoni birtokán, amelyet Whiteheaven-nek neveznek, elvárta a Fülöp-szigeteki származású bejárónőtől, hogy államtitkokat kezeljen. Az egész történet legdurvább része viszont csak most jön.

Ugyanis Clinton nem arra kérte a nőt, hogy a külügyminiszter gépén lévő e-maileket nyomtassa ki, hanem arra utasította alkalmazottait, hogy egyenesen Santos gépére és annak e-mail fiókjába küldjék el az elektronikus leveleket és azok csatolmányait. Majd a nő a saját gépéről nyomtatott ki olyan dokumentumokat, amelyek sokszor érzékeny információkat tartalmaztak.

Több dolog mellett Clinton arra utasította a bejárónőt, hogy nyomtassa ki beszédei piszkozatát, bizalmas feljegyzéseket, valamint olyan háttér-információkat tartalmazó anyagokat, amelyeket más államok külügyminisztereivel, telefonon való tárgyalás során használt fel.

Clinton az egyik bizalmasának, Huma Abedin-nek küldött levelében ez áll:

Légyszi kérd meg Marinát, hogy nyomtasson ki valamit".

Az anyag bizalmas, de nem titkos minősítésű volt.

(Fox News)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére