Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: e-mail botrány

Ha ilyen e-mail-címed van, akkor kiberbûnözõk kereskednek az adataiddal

A Yahoo amerikai internetes tartalomszolgáltató ellen 2013 augusztusában elkövetett hekkertámadás mind a hárommilliárd felhasználói fiókot érintette, vagyis az eddig ismertté váltnál kétmilliárddal többet - derült ki a vállalat keddi tájékoztatásából.

Hillary Clinton elmondta, hogy kit okol a vereségéért - és nem csak a Kremlt

Hillary Clinton, a demokraták volt elnökjelöltje szerdán egy kaliforniai konferencián tavalyi választási vereségéért a sajtót, a Demokrata Pártot és a Szövetségi Nyomozó Irodát (FBI) okolta.

Clintont tovább kísérti az email-botrány

Washington fõváros szövetségi bírósága arra utasította az amerikai külügyminisztériumot, hogy adják ki Hillary Clinton összes e-mailjét, amelyet közvetlenül a bengázi amerikai nagykövetséget ért terrortámadások után írt - adta hírül a Judicial Watch, egy konzervatív amerikai "watchdog" szervezet.

Clinton bizalmas dokumentumokat nyomtattatott ki a takarítónõjével

Külügyminiszterként Hillary Clinton rendszeresen arra kérte a takarítónõjét, hogy nyomtasson és sokszorosítson titkos kormányzati anyagokat és e-maileket Clintonék washingtoni házában. Mindez az FBI egyik feljegyzésébõl derült ki. Clinton takarítónõje nem esett át nemzetbiztonsági átvilágításon.

Clintonnak befellegzett?

Hillary Clinton az FBI bejelentését követõen a tények azonnali nyilvánosságra hozatalát követelte. Donald Trump szerint a nyomozás újraindítása is jelzi: ez nagyobb ügy, mint amilyen a Watergate-botrány volt.

Tovább bénázik a Yahoo az e-mailekkel

Manapság alapbeállításnak tekinthetõ az e-mailek automatikus továbbítása az egyik levelezõrendszerbõl a másikba. A Yahoo azonban képtelen ezzel megbirkózni. A levelek automatikus továbbítását a nemrég kipattant kiszivárogtatás után állították le.

Clinton újfent bebizonyította alkalmatlanságát

Az FBI pénteken nyilvánosságra hozta azokat a feljegyzéseket, melyek Hillary Clinton elnökjelölt júliusi meghallgatásán készültek.

Putyin: nem mi törtük fel a Demokrata Párt szerverét

Nem az orosz kormány áll az amerikai Demokrata Párt szerverének feltörése mögött, melynek köszönhetõen több tízezer e-mail került napvilágra - jelentette ki az orosz elnök, Vlagyimir Putyin.

Hillary Clinton bevonta a saját alapítványát az államügyek intézésébe?

A demokrata elnökjelölt Hillary Clinton külügyminisztersége idején gyakran adott leckéket különbözõ államoknak a demokráciából. Most azonban saját tevékenysége miatt magyarázkodhat, ugyanis úgy látszik, hogy államügyeket intézett saját alapítványán keresztül.

Amerikai kémfõnök: nincs bizonyíték az orosz szálra az e-mail botrány kapcsán

Az USA Nemzeti Hírszerzési Hivatalának vezetõje Washingtonban arról beszélt, hogy az amerikai titkosszolgálatok még mindig bizonytalanok abban, hogy a Demokrata Párt vezetésébõl kiszivárgott e-mailekért az oroszok a felelõsek.

Vissza az oldal tetejére