Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hat év börtönt kapott a "brit" hitszónok, aki szerint a mártírhalál fontosabb, mint a suli

Bokor Gábor

2017.09.29. 06:42

Csütörtökön elítélték Kamran Husseint, aki a sokszor gyerekeknek tartott prédikációi során az Iszlám Államot hirdette. Az ISIS támogatásáért hat év letöltendõ börtönt kapott a férfi.
STOKE-ON-TRENT, 6:42

Csütörtökön elítélték Kamran Hussaint, aki a sokszor gyerekeknek tartott prédikációi során az Iszlám Államot hirdette. Az ISIS támogatásáért hat év letöltendő börtönt kapott a férfi.

Ahogyan arról a múlt héten beszámoltunk, a stoke-i rendőrség őrizetbe vette a város egyik hitszónokát, Kamran Hussaint.

Az egyik beépített brit rendőr jelentett arról, hogy a negyven éves férfi az Iszlám Állam szélsőséges tanait hirdeti a gyűléseken. A rendőr szerint olyan is előfordult, hogy azt mondta a gyerekeknek, hogy a mártíromság jobb és hasznosabb, mint az iskola.

Hussain gyűlöletet és megosztást hirdetett"

– fogalmazott Rebecca Poulet bíró az ítélet ismertetésekor, majd hozzátette, hogy a hitszónok prédikációi a terrorizmus komoly és ismétlődő pártolását jelentették. 

A férfi azzal védekezett, hogy véleményszabadság van Nagy-Britanniában, ezért azt mond a prédikációi során, amit akar.  A bírót ez nem hatotta meg, ezért végül az Iszlám Állam támogatásért, valamint azért ítélték el, mert terrorcselekmények elkövetésére bátorított. 

Hat évet kell majd börtönben töltenie.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére