Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Így szoktatják hozzá a dzsihádhoz az iszlamista csecsemőket

Sümeghi Lóránt

2019.09.16. 21:08

Az Ausztrál Zsidó Egyesület (AJA) hívta fel a figyelmet arra a Twitteren keringő felvételre, melyen egy muszlim férfi gyomorforgató módon próbál egy csecsemőt kondicionálni.

Az AJA szerint a felvételen egy muszlim férfi úgy próbálja a saját kisfiát hozzászoktatni a dzsihádhoz és az azzal járó hangeffektusokhoz, hogy egy pisztolyt süt el a csecsemő közvetlen közelében. Mint az a képsorokból látszik, a kisgyermek sírva, ordítozva kénytelen elviselni a füle mellett elsülő fegyverropogást.

Australian Jewish Association on Twitter

NEVER TOO YOUNG WHEN BORN FOR JIHAD! Shocking video. Arab/Muslim father decides to acclimatise his newborn son to gunshots! This is „Palestinian” culture where hatred of Jews exceeds the love of children. Children are weapons of jihad, used as human shields and taught terrorism https://t.co/BFgS62TsmU

Az egyesület szerint „ebben a kultúrában a zsidók iránt érzett gyűlölet nagyobb, mint a saját gyermekeik iránt érzett szeretet. A gyermekek a dzsihád fegyvereivé, élő pajzsokká válnak, miközben elsajátítják a terrorizmus fortélyait.” Arra vonatkozóan, hogy a gyermek hallása szenvedett-e károsodást, nincs információja az egyesületnek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére