Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ilyen nõnek lenni az Iszlám Állam karmaiban

Forisek Ádám

2017.07.02. 21:28

Hét nõ vallomásából kaphatunk most képet arról, milyen az élet egy dzsihadista feleségeként.
AYN ISSA, 21:28

Hét nő vallomásából kaphatunk most képet arról, milyen az élet egy dzsihadista feleségeként.

Az Iszlám Állam karmából kiszabadult nők egy újságíróval beszélgettek egy Ayn Issa nevű városkában, amely északra fekszik a terroristacsoport rakkai központjától.

Az egyik legbizarrabb dolog, amit megosztottak életükről az, hogy férjük gyakran igen nagy pénzeket költöttek ruhára és sminkre. Ezeket a termékeket a szexrabszolgák kapták. Elmondásuk szerint a lefejezések nem zavarták őket. Egyikőjük egyenesen támogatóan beszélt a brutális kivégzésekről, érvelése szerint ugyanis az áldozatokat „korábban figyelmeztették.”

Elmondták azt is, hogy a dzsihadisták néha 10000 dollárnak (majdnem 3 millió forintnak) megfelelő összeget is hajlandóak voltak elkölteni egy – még szűz – szexrabszolgára.

Nem ritkán kilenc éves kislányokat is megerőszakoltak a dzsihadisták.

Egyikőjük arról mesélt, hogy férjének telefonján egy olyan applikációja volt, amellyel szexrabszolgák közül tudott válogatni. A szerencsétlen nőket úgy árulták, mint valami árut: kétezertől tízezer dollárig lehetett őket megvásárolni.

A feleségek az Arabic TV csatorna riporterével beszélgettek. Férjeik malajziai, tunéziai és török származásúak voltak, de előfordult Franciaországból érkezett dzsihadista is.

Gyakorlatilag húspiacot működtettek. Fotókat osztottak meg egymással a legszebben kisminkelt szexrabszolgákról. Túl sokat költöttek rájuk, túl sok sminket, ruhát és csecsebecsét vásároltak nekik”

Az egyik nő bevallotta, hogy ő például Abu Bakr al Baghdadi, a terroristavezér felesége szeretett volna lenni. El kellett azonban keserednie, mikor tudtára adták, hogy a vezetőnek négy felesége, és tizenöt szexrabszolgája van.

Ennél is érthetetlenebb, hogy néhány nő azért szöktette meg a szexrabszolgákat, mert irigy volt rájuk. Nem tűrték ugyanis, hogy férjeik egyfolytában a rabszolgákat erőszakolják.

A dzsihadisták volt feleségei most egy észak-szíriai táborban tartózkodnak, melyet menekültek részére tartanak fent. Állításuk szerint megbánták, hogy az ISIS-hoz csatlakoztak, s azt hangoztatják, hogy őket átverték, s így kerültek az Iszlám Államhoz. 

(Daily Mail)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére