Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Itt a vége, Ausztria nem lesz a migránsok új Mekkája

888.hu

2018.01.10. 21:27

Herbert Kickl, az új osztrák kormány belügyminisztere felpörgetné a migránsok kitoloncolását. Ez azért is fontos a belügyi tárca új vezetõjének, mert egyik fõ ígéretét, a bûnözés csökkentését, mindenképpen be szeretné tartani.
BÉCS, 21:27

Herbert Kickl, az új osztrák kormány belügyminisztere felpörgetné a migránsok kitoloncolását. Ez azért is fontos a belügyi tárca új vezetőjének, mert pártja egyik fő ígéretét, a bűnözés csökkentését, mindenképpen be szeretné tartani.

A belügyminiszter a kormány terveiről beszélve elmondta, hogy szigorítani kell a bevándorlási szabályokon – írja a Die Presse.

Kickl az okokat sorolva utalt arra, hogy a 2016-os statisztikák szerint az előző évhez képest 13 százalékkal nőtt azon bűncselekmények száma, amelyeket külföldiek követtek el.

A minisztertanács ülése utáni sajtótájékoztatón Kickl arról is beszélt, hogy az új kormánynak fel kell gyorsítania azon migránsok kitoloncolását, akik nem kaptak menedékjogot.

A belügyminiszter ígérete szerint a bűnözésben jelen lévő trendeket – mármint a romló számokat – az új kormány a visszájára fogja fordítani, és "nagyon-nagyon kemény bevándorlási szabályokat" terveznek elfogadtatni a parlamenttel.

A terveket ismertetve a tárcavezető kiemelte, hogy a migránsoknak és menedékkérőknek a telefonjába is belenéznének, hogy képet kapjanak arról, melyik országból és milyen útvonalon jöttek.

A miniszter szerint szükség van a migránsok korának pontos meghatározására, ezért be fognak szerezni olyan röntgensugarat használó gépeket is, amelyeket kifejezetten erre a célra terveztek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére