Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsony a bideni úton jár: Kínára és Oroszországra mutogat a főpolgármester

888.hu

2021.06.29. 12:30

Nyílt titok, hogy Karácsony Gergely főpolgármester miniszterelnökjelölt-jelölti kampányát amerikai tanácsadók segítik, akik a jelek szerint nagyon elemükben vannak. Már most elkezdődött a mutogatás és vádaskodás azzal kapcsolatban, hogy az oroszok és kínaiak beavatkoznak majd a jövő évi választásokba. Ezt mintha láttuk volna már valahol.

 

Remekbe szabott interjút adott Karácsony Gergely főpolgármester a Bild című német lapnak. A minden bizonnyal tolmáccsal készült beszélgetésben Karácsony arról delirált, hogy óriási biztonsági fenyegetést jelent az egész Európai Unió számára, hogy a két tekintélyelvű állam (Oroszország és Kína) hogyan vásárol befolyást az oktatás, a tudomány, az infrastruktúra és a gazdaság területén Kelet-Európában.

Karácsony Brüsszel segítségét kérte, hogy

Peking és Moszkva ne manipulálhassa a választásokat”.

 

Lazsálással nem vádolhatók az amerikai tanácsadók, na!

Az elmúlt több mint öt évben az Egyesült Államokban slágertéma volt, hogy Oroszország hogyan avatkozott be a 2016-os elnökválasztásba, amelyen Donald Trump legyőzte Hillary Clintont.

Ment is a mutogatás ezerrel, és azóta sem állt meg.

Clinton még 2020-ban is arról magyarázott, hogy az oroszok beavatkoztak. Hillary Clinton egyébként már a brexitet is az oroszokra akarta kenni.

Barack Obama korábbi elnök arról értekezett, hogy „alábecsülte” az oroszok befolyásolási kísérleteit.

A tavalyi elnökválasztás során maga Joe Biden is elővette a témát. Ő fenyegetőzni kezdett. Mint mondta, Oroszországot megbüntetik, ha ismét beleavatkozott az amerikai demokráciába.

A tények azonban senkit nem zavartak.

2019-ben William Barr amerikai igazságügyi miniszter a Mueller-jelentés nyilvánosságra hozatala előtt közölte:

sem Donald Trump elnök kampánycsapatának munkatársai, sem egyetlen amerikai állampolgár nem játszott össze oroszokkal a 2016-os elnökválasztási kampány idején.

Az MTI beszámolója szerint a tárcavezető leszögezte, a Mueller-bizottság nem talált bizonyítékot sem összejátszásra, sem összeesküvésre az orosz kormányzattal vagy az Internet Research Agency nevű orosz álhírgyárral.

Mindig kell egy bűnbak, ha nem a libsik ízlése szerint alakulnak a dolgok.

Korábbi cikkeinkben már foglalkoztunk azzal, hogy Karácsony Gergely és Joe Biden között milyen sok hasonlóságot lehet felfedezni.

Első körben kiderült, hogy Karácsony éppúgy menekül az újságírók elől, mint Álmos Joe, ráadásul még hasonlóan is öltöztetik.

Továbbá az is megfigyelhető, hogy a Gyurcsány-show főszereplője előszeretettel dörgölőzik Soros György amerikai tőzsdespekulánshoz. Akárcsak Joe Biden...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére