Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsony a bideni úton jár: Budapest főpolgármestere Soros Györgyhöz dörgölőzik

888.hu

2021.06.22. 14:00

CEU, Soros-emberek, adományok itt-ott – Karácsony Gergely főpolgármester egyre mélyebben ágyazódik be Soros György amerikai tőzsdespekuláns birodalmába.

 

A 888.hu egy korábbi cikkében már foglalkozott azzal, hogy Karácsony Gergely főpolgármester és Joe Biden amerikai elnök között feltűnően sok hasonlóságot lehet felfedezni. Mindkét politikus úgy menekül a sajtó kérdései elől, mintha nem lenne holnap, és még a stílusuk is sokban megegyezik.

Teljesen véletlenül mindkét politikus mögött feltűnik Soros György hálózata.

Mindenki tudja, hogy

Soros György szereti, amikor úgy történnek a dolgok, ahogy ő eltervezi, és céljai elérése érdekében jó mélyen a zsebébe is nyúl.

Emlékezetes, hogy a 2016-os, Hillary Clinton bukásával végződő ciklusban Soros több mint 25 millió dollárt fektetett be demokrata kötődésű jelöltek támogatásába az Egyesült Államokban, tavaly viszont megtriplázta a tétjeit, mindent bevetett annak érdekében, hogy Donald Trump bukja az elnöki széket.

Az amerikai választási törvények lehetővé teszik úgynevezett politikai akcióbizottságok (PAC) létrehozását, ezek a szervezetek a kampányra felajánlott adományok összegyűjtését koordinálják. A szövetségi választási kampányról szóló törvény 1974-ben történt módosítása ugyanis maximálta az egyének részéről a jelölteknek vagy a pártoknak juttatható anyagi támogatást, a választási akcióbizottságoknak azonban lehet pénzt juttatni, azok pedig továbbíthatják a választási pénzeket.

Éppen ezért Soros sem hezitált, és megalapította Democracy PAC nevű akcióbizottságát, amelyet jól kitömött pénzzel.

Az Egyesült Államok Szövetségi Választási Bizottságának (Federal Election Commission) adatbázisa szerint a Democracy PAC 77,7 millió dolláros bevételre tett szert. Az összeg jó részét szét is szórták különböző szervezeteknek.

Az adatok szerint Soros személyesen 5,6 millió dollárt tolt az akcióbizottságba, a Fund For Policy Reform nevű szervezet pedig további 46 millió dollárt utalt. Ezt a szervezetet is a tőzsdespekuláns hozta létre tíz évvel ezelőtt, 100 millió dollárt fordított rá az alapításakor.

A V4NA nemzetközi hírügynökség tavaly

térkép segítségével mutatta be, hogy milyen szervezetek részesültek a Democracy PAC támogatásaiból, közülük több visszatérő vendégnek számít a Soros-birodalomban.

A Soros család rendkívül jó, már-már baráti viszonyt ápol az amerikai Demokrata Párt legbefolyásosabb vezetőivel, ráadásul ezzel még kérkednek is.

A fiatal trónörökös, Alexander Soros egyetlen alkalmat sem mulaszt el, hogy megmutassa, épp kivel és mikor tárgyal. Mutatjuk:

A kis Soros és Barack Obama korábbi elnök.

A kis Soros és Kamala Harris jelenlegi alelnök.

Alex és Nancy Pelosi demokrata házelnök.

Most, hogy ezeket a tényeket leszögeztük, érdemes szétnézni Karácsony Gergely háza táján is, ugyanis a főpolgármester erősen hízeleg az amerikai spekulánsnak.

Kedden tűnt fel egy érdekes bejegyzés KariGeri Facebook-oldalán, amelyben a saját jóvátételi programját (jelentsen ez bármit is) promózta.

Újra haza, Magyarországra várjuk az ostobán, tisztán politikai okokból meghurcolt Közép-európai Egyetemet, így érvényesítve a jóvátétel elvét a felsőoktatásban is”

– olvasható a bejegyzésben.

„CEU, gyere haza!” – írták angolul a megosztott fotóra.

Beleolvasva ebbe a jóvátételi programba, ott is feltűnik a Soros-egyetem. „A jóvátétel elvének a felsőoktatásban is érvényesülnie kell. Várjuk vissza a politikai okokból meghurcolt CEU-t! Visszaállítjuk az egyetemi autonómiát, és ahol a szenátus kéri, felülvizsgáljuk az egyetemi modellváltást” – írják benne.

KariGeri nem először hajbókol CEU-ügyben.

Már 2019-ben is elmondta, hogy levelet ír a CEU rektorának, amelyben arra fogja kérni, hogy a Soros-egyetem minél több tevékenysége maradjon Budapesten. Zárójelben jegyeznénk meg, hogy a Soros-egyetem úgy távozott Budapestről, hogy maradt.

A helyzet az, hogy Soros is látja a fantáziát Karácsonyban, és tavaly a járványt kihasználva nyíltan bevásárolta magát Budapest vezetésébe.

A bennfentes.net oknyomozó portál cikkéből kiderül:

  • A fővárosnak pontosan 477 992 900 forintot utalt a Nyílt Társadalom Alapítvány tavasszal, majd a decemberi szerződés szerint 531 403 340 forint landolt Budapest számláján; az adományt a főváros további 500 millióval egészítette ki.
  • A másfél milliárdos forrás döntő része ugyanis Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon kormányzása alatt jól fekvő baloldali egészségügyi vállalkozásokhoz és egy egykori miniszterhez került.

A portál megjegyzi:

Az eset ismét rávilágít arra, hogy Soros György holt nyíltan, hol áttételesen, de aktívan beavatkozik a magyar politikai életbe azzal, hogy számára kedves baloldali szereplőket és azok kampányait finanszírozza.”

Karácsony Gergely körül Soros-emberek hada tűnt már fel.

Még 2018-ban, amikor Karácsony az MSZP miniszterelnök-jelöltje volt, kihirdetett egy árnyékkormányt, amely tele volt a spekulánshoz köthető nevekkel.

Néhány példát mutatunk.

Oktatási pozícióra Daróczi Gábort jelölték, aki 2001-től a Világbank és a Ford Alapítvány által finanszírozott PAKIV-program keretében 18 hónapos külföldi tanulmányúton vett részt.

1996 májusától 1999. december végéig a Magyar Soros Alapítványnál dolgozott programvezetői munkakörben.

A szociális jelölt, Hegyesiné Orsós Éva a Soros által támogatott Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek Alapítvány felügyelőbizottságában ült.

A környezetvédelmi posztra Ámon Ada került, aki a Soros György által pénzelt Energiaklub elnökeként dolgozott, most pedig a főpolgármester klímaügyi főtanácsadója.

Már csak idő kérdése, és a Soros-hálózat, illetve a Soros-dollárok, minden bizonnyal a hazai választási kampányban is feltűnnek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére