Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Keserű búcsút vett a szlovákiai magyar képviselettől Gubík László

Kovács Róbert

2020.03.01. 12:40

A Magyar Közösség Pártja ifjúsági szervezetének elnöke, Gubík László Facebook-posztban értékelte a magyar pártok szlovákiai választáson elért eredményét.

A magyar pártoknak a magas választási részvétel miatt nem sikerült bekerülniük az új szlovák parlamentbe. A Most-Híd elnöke, Bugár Béla a választás másnapján, vasárnap be is jelentette azon szándékát, miszerint lemond a Most-Híd elnöki posztjáról.

Gubík László a Via Novo Ifjúsági Csoport elnöke szerint a Magyar Közösség Pártjának eredménye ugyan nem ad okot szégyenkezésre, de bőven van min elgondolkodni.

„Hajrá, Felvidék! Tisztelet mindenkinek, aki ezért a közösségért tepert, hajtott és szavazott... A 7 ezerrel jobb eredményt nagyon remélem, nem kezdjük el sikerstoryként tálalni. Méregdrága imidzskampány volt ez, amiért még drágább árat fizettünk: a magyar képviseletet. Megérte?”

„Végtelenül szomorú, dühös és csalódott vagyok az MKP csőlátása miatt. Tisztességes magyar embernek lenni és helyes politikai döntéseket hozni sajnos nem jár kéz a kézben... A Jóisten csak azokat segíti, akik képesek segíteni magukon.”

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére