Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Komoly rasszista vádak érik Cseh Katka kedvenc abortuszpárti szervezetét

Zelenka Dóra

2019.09.23. 18:00

A Planned Parenthood sokak szerint a rasszista népirtás egyik fő támogatója.

Knoxville katolikus püspöke szerint a píszí világában elítélünk mindent, ami a feketék megkülönböztetésével kapcsolatos, azonban mégis támogatunk egy szélsőségesen abortuszpárti szervezetet, ami amúgy nem kicsit rasszista.

 

A Planned Parenthoodot főként a demokraták támogatják, miközben a szervezetet azért hozták létre, hogy a színes bőrűek és a szegények születését meggátolják

– írja tweetjében a püspök.

Stika püspök azt is elmondta: felháborítónak tartja, hogy Hillary Clinton elfogadta a Margaret Sanger-díjat, ugyanis Amerika első születésszabályozó szervezetének alapítója nyíltan rasszista volt.

Fotó: AFP

Margaret Sanger amerikai abortuszaktivista, író, ápolónő volt, köztudott támogatója a fajnemesítés elvének. 1916-ban alapította meg az első abortuszklinikáját az USA-ban, majd 1921-ben létrehozta az Amerikai Születésszabályozó Szövetséget, amely később megkapta a Planned Parenthood nevet.

Ez a gonosz szervezet odaítél egy, a rasszista alapítójáról elnevezett díjat Hillary Clintonnak, az pedig büszkén át is veszi azt

– tette hozzá a püspök egy másik posztjában.

A Planned Parenthood (PP) rasszista múltja egyébként közismert, 2018 márciusában a Floridai Egyetemen még egy rendezvényt is tartottak, amelyen megvitatták a szervezet rasszista múltját, továbbá Margaret Sanger egykori „fajnemesítési” céljait.

Az abortuszpárti szervezet kritizálói ráadásul már arra is felhívták a figyelmet, hogy a szervezet feltűnően a kisebbségi közösségeket célozta meg üzeneteivel, kampányaival.

A Planned Parenthood rasszista praktikái még mindig élnek, ugyanis továbbra is főleg a kisebbségi – fekete, spanyol – közösségeket célozza, méghozzá úgy, hogy klinikáikat is az általuk lakta környékeken helyezik el. Kiderült az is, hogy a feketék az ország összes abortuszának a 38 százalékát teszik ki, miközben az amerikai népesség csupán 13 százaléka színes bőrű.

A Planned Parenthood a rasszista népirtás támogatója.

Clenard Childress, a kaliforniai baptista egyház lelkésze kijelentette: egy afroamerikainak a méhben a legveszélyesebb. A lelkész kiemelte: Amerikában az abortusz egy „rasszista népirtás”, hozzátéve, hogy 1973 óta, mikor a Legfelsőbb Bíróság legalizálta az abortuszt, 13 millió afroamerikai csecsemő esett a művi terhességmegszakítás áldozatául.

Kissé érdekes tehát, hogy míg a liberálisok – Cseh Katkával és Hillary Clintonnal karöltve – mindenért rasszizmust kiáltanak és egyenlő jogokat meg bánásmódot követelnek a világban, addig a nyíltan rasszista Plannet Parenthoodtól boldogan veszik át a kitüntetéseket, sőt még gyűjtést is szerveznek nekik. Képmutatás a javából!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére