Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Le Pen megreformálná a Nemzeti Frontot

888.hu

2017.05.08. 09:58

Marine Le Pen az elnökválasztás második fordulója után arról beszélt, hogy meg kell reformálni a Nemzeti Frontot, sõt akár át is nevezhetik a pártot.
PÁRIZS, 09:58

Marine Le Pen az elnökválasztás második fordulója után arról beszélt, hogy meg kell reformálni a Nemzeti Frontot, sőt akár át is nevezhetik a pártot.

A bevándorlásellenes politikus vasárnap azt mondta:

A pártnak alapos átalakuláson kell átesnie, és az egyik fő cél, hogy új nevet is kapjon a Nemzeti Front.

A Nemzeti Front meg kell, hogy újítsa magát. Ezért elindítom a mély átalakulás folyamatát. Megkérek minden hazafit, hogy csatlakozzon hozzánk"

– mondta Le Pen. Beszédét azt követően mondta, hogy vereséget szenvedett a vasárnapi francia elnökválasztáson, amelynek első fordulója után lemondott a Nemzeti Front éléről.

Florian Philippot, a Nemzeti Front elnökhelyettese azt mondta, hogy a választási kampány alatt szó esett már a párt átnevezéséről, de végül ez nem valósult meg.

Ezután megerősítette Le Pen szavait:

Marine Le Pen világosan elmondta: a Nemzeti Front meg fog változni. Egy új politikai erővé válik, ami szükségessé teszi azt is, hogy új nevet kapjon"

Le Pen pedig megfogadta azt is, hogy a soron következő parlamenti választásokon javít majd a párt eredményein, és annyi helyet szereznek meg a nemzetgyűlésben, amennyit csak lehet.

(Politico)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére