Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lipcsei rendõrség: egyedül ne járjanak a nõk futni, mert veszélyes!

Sümeghi Lóránt

2017.09.05. 18:28

Miután egy migráns ismét megerõszakolt egy lipcsei parkban futó középkorú nõt, a helyi rendõrség botrányos közleményt adott ki: a joggingoló nõk inkább ne futkorásszanak egyedül, mert ahhoz nem elég biztonságos a város.
LIPCSE, 18:28

Miután egy migráns ismét megerőszakolt egy lipcsei parkban futó középkorú nőt, a helyi rendőrség botrányos közleményt adott ki, miszerint a joggingoló nők inkább ne futkorásszanak egyedül, mert ahhoz nem elég biztonságos a város. 

Emlékezetes, a honi balliberális sajtó váltig azt állította, az idei nyár folyamán Lipcsébe kilátogató magyar vívóválogatott hazudik arról, hogy milyen áldatlan, veszélyes állapotok vannak a városban. Bár idővel kiderült, sajnos valóban történtek olyan események, melyek jogosan kelthettek veszélyérzetet a vívókban, a Soros-féle sajtómunkások kötötték az ebet a karóhoz, miszerint Lipcse Európa egyik legbiztonságosabb városa. 

Csakhogy éppen a lipcsei rendőrség legfrissebb közleménye cáfol rá a Magyarországról okoskodó 444, Index, 24.hu és társai cikkeire.

A német Local tudósítása szerint, a közleményt megelőzően újabb migránserőszak történt egy helyi parkban, ahol egy 50 éves nőt a tettes leütött, végigvonszolt a földön, majd megerőszakolt. Mindeközben a migráns többször olyan erővel rúgta fejbe áldozatát, hogy az erőszaktevés után azonnali, sebészi beavatkozásra volt szüksége. Ezt követően a lipcsei rendőrség azt közölte:

jobb lenne, ha nem egyedül joggingolnának a nők, vagy legalább ne egy elhagyatott helyen fussanak."

Az áldatlan lipcsei közbiztonságra való tekintettel hozzátették:

amikor a nők elfutnak valaki mellett a parkban, mindig nézzenek a hátuk mögé, és bizonyosodjanak meg arról, nem követik-e őket." 

A rendőrség közleményét nemcsak a német sajtó, hanem a lipcsei polgármester is elítélte, mondván: az ilyen esetekre az állam kizárólag oly módon válaszolhat, hogy megsokszorozza a rendőri járőrök számát a városban. Hozzátette: 

egy olyan városban szeretnénk élni, ahol magától értetődő, hogy a nők biztonságban járhatnak le futni egy parkba. Ehhez viszont látványosabb rendőri fellépésre van szükség."

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére