Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már a demokratáknak is ciki Bill Clinton

Horváth Tamás

2018.11.02. 19:30

Nem is nagyon kampányolnának vele.
WASHINGTON, 19:30

A The New York Times tudósítója Arkansas államból küldött helyszíni jelentést. Elnökké választása előtt ugyanis Bill Clinton ebben a középnyugati államban volt két ciklusban is kormányzó. A lap Little Rockban, Arkansas állam fővárosában megszólaltatta Clarke Tucker képviselőt, aki tavaly vehemensen védte meg a volt elnököt, amikor az egyik helyi republikánus politikus azt javasolta, hogy a Bill és Hillary Clinton repülőtér nevét változtassák meg.

Akkoriban azzal érveltem, hogy Arkansas polgárai nyolcszor szavaztak Bill Clintonra"

– mondta a riporternek Tucker képviselő, majd hozzátette, az idén ez már másként van.

A politikus szerint minden választás a jövőről szól, ezért a mostani félidős választások kampányára már nem is hívta meg a múltat képviselő Bill Clintont.

A The New York Times így értékelte Tucker szavait: annak örül, hogy Bill és Hillary Clinton messzire elkerüli az államot. Egyetlen demokrata párti jelölt sem invitálta őt a kampánya megsegítésére. 

Miközben a demokraták a saját identitásukat keresik a Trump-korszakban, egy dolog szembetűnően világossá vált: Bill Clintonnak nincs helye ebben, ugyanis képtelen meghaladni a saját személyes múltját és politikai döntéseit, ezért a párt felemelkedőben lévő liberális szárnya kiátkozza őt"

– állapította meg a lap.

Az elemzés további részei szerint egy olyan választás idején, amelyet jobbára a MeToo mozgalom és a női jelöltek nagy száma határoz meg, Bill Clinton már nem vonzó személyiség.

Tamika Mallory, a Donald Trump megválasztása után alakult Nők Menete nevű tiltakozó mozgalom egyik szervezője így fogalmazott:

Bill Clinton azzal tenne jót a Demokrata Pártnak, ha a humanitárius munkájára összpontosítana."

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére