Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már Biden sem felel meg a radikális baloldalnak | VIDEÓ

888.hu

2020.11.10. 06:50

Szétverték a Demokrata Párt irodájának épületét Porlandben az anarchisták.

Az elnökválasztás után sem csitultak a kedélyek az Egyesült Államokban, ahol továbbra is komoly zavargások vannak.

A hétvégén Portlandben ismét utcára vonultak az Antifa és a radikális baloldal képviselői. Az erőszak ezúttal sem maradt el, a rendőrök több embert őrizetbe vettek, könnygázzal oszlatták a tömeget.


A megvadult tüntetők még a Demokrata Párt helyi irodájának épületét is tönkretették. A radikális anarchisták többek között betörték az épület ablakait, és telegraffitizték a falakat. Azt írták ki például:

  • Kapja be Biden.
  • Nem kellenek elnökök.
  • Minden zsaru szemétláda.

A rendőrség szerint a vandalizmusban részt vevők azt üvöltötték, hogy „gyertek ki, és harcoljatok!”.

Jól látszik tehát, hogy a radikális baloldaliakat semmivel sem lehet kielégíteni, nincs olyan politikus, akit szívesen látnának vezető pozícióban, pedig Joe Biden és Kamala Harris igazán progresszív jelölt volt. Kate Bedingfield, a demokraták kampánymenedzser-helyettese is erről beszélt egy vasárnapi interjúban.

Úgy gondolom, hogy Biden alelnök hihetetlenül progresszív és agresszív programmal kampányolt”

– mondta Bedingfield az NBC Meet the Press című műsorában, hozzátéve: Biden „teljesíti ezeket a kötelezettségvállalásokat”.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére