Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megkéselték a börtönben az iszlamistát, aki meg akarta öletni az ötéves brit herceget

Bokor Gábor

2018.07.28. 16:30

Husnain Rashid 25 év börtönbüntetést kapott, amiért az ötéves György herceg megölésére buzdított, azonban az igazi büntetést a börtön falain belül kapta meg, társai brutálisan megkéselték.
MANCHESTER, 16:30

Husnain Rashid 25 év börtönbüntetést kapott, amiért az ötéves György herceg megölésére buzdított, azonban az igazi büntetést a börtön falain belül kapta meg, társai brutálisan megkéselték. 

Az iszlamista korábban a Telegram nevű oldalon arra biztatta a követőit, hogy kövessenek el egy terrortámadást, melynek célpontja a most ötéves György herceg lett volna, aki harmadik a brit trónöröklési listán. A terv az volt, hogy a herceget valamilyen úton-módon megmérgezzék.

Bár Rashid hosszú börtönbüntetést kapott, az igazán nagy büntetést a rácsok mögött kapta meg: az egyik rabtársa egy pengével felvágta az iszlamista arcát a manchesteri Strangeways börtönben. Az intézmény egyik forrása a brit sajtónak elmondta, hogy az Iszlám Állam tagját senki sem szereti a börtönben, nem tartják elfogadhatónak, hogy a kis trónörököst fenyegette meg. 

A támadás után minden csupa vér volt a cellájában"

– közölte a forrás.

Hátborzongató módon üzent az Iszlám Állam a brit királyi családnak

2017. október 31. 16:28 A dzsihadista terrorszervezet azzal fenyegetőzik, hogy végezni fognak a királyi család örökösével, a mindössze négyéves György herceggel. A brit sajtó számolt be arról, hogy az Iszlám Állam militánsai a Telegram üzenetküldő applikáción keresztül osztottak meg egy fényképet, amelyen a királyi örökös látható az előtt a londoni iskola előtt, ahol jelenleg is tanul.

Az iszlamista Rashid nem szenvedett életveszélyes sérüléseket, a jobb fülétől azonban egy nagyon mély vágás indul az arcán, jelenleg kórházban ápolják.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére