Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Meztelen nõi katonákat fotóztak le a haditengerészek

Bokor Gábor

2017.03.07. 15:58

Egyre nagyobb a botrány az Egyesült Államokban, miután kiderült, hogy a haditengerészet nõi tagjairól pucér képeket csináltak a férfiak és egymásnak küldözgették azokat.
WASHINGTON, 15:58

Egyre nagyobb a botrány az Egyesült Államokban, miután kiderült, hogy a haditengerészet női tagjairól pucér képeket csináltak a férfiak és egymásnak küldözgették azokat.

Az amerikai védelmi hivatal nyomozást indított, mivel kiderült, hogy meg nem nevezett tengerészgyalogosok egymás között több olyan fotót is megosztottak egy titkos Facebook-csoportban, melyen meztelen női katonák voltak. A képek többségénél a katonák többsége nem kért engedélyt a fénykép elkészítéséhez.

A Marines United nevű csoportnak mind aktív, mind leszerelt tengerészgyalogosok is a tagjai voltak, akik az amerikai haditengerészetnél, valamint a brit királyi hadseregben szolgáltak.

A nyomozati anyagban szerepel az is, hogy a legtöbb esetben obszcén megjegyzésekkel illették az alulöltözött női kollégáikat. A képeket azóta törölték a csoportból. Eddig mindössze egy embert bocsátottak el az ügy következményeképp.

Az ügyet Thomas Brennan veterán tengerész szivárogtatta ki, aki leszerelése óta a The War Horse nevű katonai ügyekkel foglalkozó oldalt kezeli. Brennanen keresztül jutott el a hír az NCIS-hez, akik kiemelten foglalkoznak a botránnyal.

Köszönettel tartozunk Brennan úrnak, aki nyilvánosságra hozta az ügyet. Megtettük a szükséges lépéseket, a képeket pedig egyből töröltettük"

– fogalmazott Ryan E. Alvis, a haditengerészet szóvivője.

A megtalált fotókon több olyan személy is szerepelt, akiken rangjelzés és névtábla is szerepelt, ami miatt könnyen beazonosíthatóak lettek az áldozatok. Az AP hírügynökség kiderítette, hogy a Google Drive-ba is feltett kópiákat több mint harmincezren látták.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére