Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"Migránsok jöhetnek, csak ha nem muszlimok!"

Sümeghi Lóránt

2016.07.29. 19:28

A bevándorlásellenes Dán Néppárt politikusa szerint az elkövetkezõ hat évben nem lenne szabad több muzulmánt beengedni Európába.
KOPPENHÁGA, 19:28

A bevándorlásellenes Dán Néppárt politikusa szerint az elkövetkező hat évben nem lenne szabad több muzulmánt beengedni Európába.

Soren Espersen politikus szavait hatalmas botrány követte, miután kijelentette, hogy túlságosan is telítetté vált a kontinens az olyan bevándorlóktól, mint akik muszlimok. Elmondása szerint nem elsősorban a menedékkérőkkel van baj, hanem kifejezetten a muszlimokkal.

Hozzátette, hogy a napokban történt iszlamista terrortámadások után haladékra van szüksége Európának ahhoz, hogy felkészüljön a hosszútávú integrációra. A politikus így azt szorgalmazza, hogy hat évig egyetlen iszlám örökségű vagy vallású személyt se engedjenek be Európa területére.

Espersen szavait nemcsak a dán ellenzéki politikusok, hanem az európai pártok is egytől-egyik a dél-afrikai apartheid mozgalomhoz hasonlították, miszerint a Dán Néppárt az ilyen gondolatokkal végleg le akarja rombolni a kontinensen gondosan felépített, egyenlő emberi jogok köré szerveződő társadalmat.

A dán politikus csupán annyit üzent kritikusainak, hogy attól még, hogy nyugatiak, ne legyenek már ennyire naivak.

(Independent)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére